Μίνα Ορφανού: Το στυλ της

Μίνα Ορφανού: Το στυλ της

Η πολυσυζητημένη «Λίζα», του σήριαλ «Βασιλιάδες» δεν χρειάζεται συστάσεις.

Έγινε διάσημη από την ερμηνεία της στην ταινία «Στρέλλα», του Πάνου Κούτρα, για την οποία και βραβεύτηκε από την ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου.

Η Μίνα Ορφανού είναι από τους ανθρώπους που «σπάνε» τα στερεότυπα- και αυτό, ακριβώς, κάνει και με το προσωπικό της στυλ. Όπως ακριβώς, η ιδιαιτερότητά της, οδηγεί δεκάδες άλλους ανθρώπους που έχουν κάνει αλλαγή φύλου στο περιθώριο, η ίδια αρνήθηκε να μείνει στην αφάνεια, αρπάζοντας τις ευκαιρίες που της δόθηκαν και οδήγησαν, τελικά, στην αναγνώριση του ταλέντου της- στην υποκριτική, το τραγούδι και την ζωγραφική. Με την ίδια, ακριβώς, λογική, κινείται και στυλιστικά η ηθοποιός.

Οι επιλογές της είναι κομψές και διακριτικές, και είναι εμφανές ότι προτιμάει τις κλασικές γραμμές και τους basic χρωματικούς συνδυασμούς που τονίζουν τα «δυνατά χαρτιά» της εμφάνισής της. Στο παρουσιαστικό θυμίζει λίγο την Maria Callas και, όπως έχει εξομολογηθεί στο παρελθόν και η ίδια στο περιοδικό HELLO!, «Περιποιούμαι τον εαυτό μου. Έχω κάνει τρία μπότοξ. Προσέχω τη διατροφή μου. Μπορεί να μείνω νηστική τρεις μέρες και μετά να φάω μια τούρτα. Περιποιούμαι τα μαλλιά μου με τα λάδια που φτιάχνω. Αγαπάω το σώμα μου, γιατί είναι ο ναός μου». Δεν επιθυμεί να ξεχωρίζει μέσα από κραυγαλέες επιλογές, αλλά προτιμάει να αναδεικνύει την φυσική ομορφιά της, χρησιμοποιώντας το στυλ της σαν καμβά του εαυτού της, παρά σαν παράγοντα εύκολου εντυπωσιασμού.

Διαβάστε ακόμα: Μίνα Ορφανού : «Έκανα αλλαγή φύλου στα δεκαέξι – δεκαεπτά»