Chic to Chic

Chic to Chic

Ποιες είναι οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε την εβδομάδα που τελειώνει;

Και αυτή την εβδομάδα, τα events που παραβρέθηκαν οι αγαπημένες μας stars δεν ήταν λίγα, ενώ από αυτά ξεχωρίσαμε τις εμφανίσεις που μας άρεσαν περισσότερο.

Ως μούσα του Karl Lagerfeld, και πρόσωπο του οίκου Chanel, η Vanessa Paradis δεν έλειψε από το front row του show για την Cruise συλλογή του μεγάλου παρισινού οίκου. Με πολύχρωμο φόρεμα, φυσικά με την υπογραφή Chanel, η ηθοποιός βρέθηκε στις Βερσαλλίες, όπου έγινε η παρουσίαση, και μας κέρδισε με την κομψότητα και το ladylike, parisian chic ύφος του look της.

Σε event στο Λονδίνο παραβρέθηκε η Naomi Watts, η οποία εμφανίστηκε με body- conscious, πράσινο φόρεμα από ζέρσεϊ, της Stella McCartney. Το sexy chic look της ηθοποιού ολοκληρώθηκε με μαύρα πέδιλα και ένα μεγάλο, χρυσό βραχιόλι στο αριστερό της χέρι. Απλά τέλεια.

Η Marion Cotillard, που, κατά τη γνώμη μας είναι η πιο chic Γαλλίδα της διεθνούς showbiz αυτή τη στιγμή, βρέθηκε στις Κάννες, για την προβολή της ταινίας «De Rouille et D'os», όπου πρωταγωνιστεί. Στην πρώτη της φωτογράφηση στην Κρουαζέτ για φέτος, η Cotillard φόρεσε cocktail δημιουργία από σιφόν του οίκου Dior, σε ανοιχτό ροδακινί χρώμα. Το φόρεμα συνδύασε με κίτρινα ψηλοτάκουνα από την ανοιξιάτικη συλλογή του label Versus.

Πριν η Kristen Stewart βρεθεί στο Φεστιβάλ των Καννών, πέρασε από το Βερολίνο, για την προώθηση της ταινίας «Snow White and the Huntsman», όπου πρωταγωνιστεί. Σε μία εμφάνιση που απέσπασε αμφιλεγόμενα σχόλια, η ηθοποιός φωτογραφήθηκε στο Ritz-Carlton Hotel της πόλης, με καρό, κόκκινο φόρεμα της σειράς 10 Crosby του Derek Lam, συνδυασμένο με μεγάλη, δερμάτινη ζώνη McQ. Εμάς, πάντως, η –έξω από τα συνηθισμένα- εμφάνισή της, μας άρεσε πολύ.

Η Charlize Theron, που, με τις εμφανίσεις της τον τελευταίο καιρό διεκδικεί δικαιωματικό τον τίτλο της πιο λαμπερής χολυγουντιανής σταρ, βρέθηκε, μαζί με την Stewart στο Βερολίνο. Απλή αλλά και chic ταυτόχρονα, η Theron φωτογραφήθηκε με μακρυμάνικο τοπ, με δερμάτινα πάνελ, του brand Rag & Bone, και φούστα από tweed του Alexander Wang. Τα ψηλοτάκουνα σανδάλια του Giuseppe Zanotti, σε μαύρο και χρυσό χρώμα, έδωσαν το απαραίτητο glamorous twist στην cool εμφάνιση της.