Διαβάστε πρώτες στο Queen.gr. Ποιες ήταν οι καλοντυμένες στα φετινά βραβεία BAFTA

Διαβάστε πρώτες στο Queen.gr. Ποιες ήταν οι καλοντυμένες στα φετινά βραβεία BAFTA

Το Queen.gr παρουσιάζει πρώτο τις εμφανίσεις που άστραψαν στο κόκκινο χαλί των ΒAFTA, τα επονομαζόμενα και βρετανικά Oscar.

bafta-emma-watson
bafta-julianne_moore
bafta-firth
bafta-thandie-newton
bafta-eva-green

Emma Watson
Η νεαρή ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με Valentino τουαλέτα και αγκαζέ με τη J.K Rowling, η οποία δήλωσε πως τη νιώθει σαν κόρη της. Tο φόρεμα της ήταν μακράν το πιο εντυπωσιακό της βραδιάς. Η μακριά, σιφόν, διάφανη, one shoulder τουαλέτα με τις πιέτες και τους φραμπαλάδες, σε συνδυασμό με τα κοντά μαλλιά της ήταν η επιτομή της κομψότητας. Αέρινη και αιθέρια, η Emma, δείχνει ότι η κομψότητα δεν κοιτά χρόνια και παραδίδει μαθήματα και στις μεγαλύτερες κοπέλες.



Julianne Moore
Η υποψήφια για BAFTA πρώτου γυναικείου ρόλου, ηθοποιός ντύθηκε με μία strapless, μάξι, βελούδινη μπλέ τουαλέτα που σχεδίασε φυσικά ο κολλητός της, Tom Ford και έκοψε ανάσες. Το λευκό της δέρμα και το κόκκινο μαλλί της αναδείκνυαν το φόρεμα της, ενώ ο τεράστιος φιόγκος στην πλάτη ήταν απλά η χαριτωμενιά που έκανε το στυλ σχετικά νεανικό, γιατί με τόσο βελούδο πιστέψαμε ότι θα βγει μετά η γιαγιά μας να της κρατά την ουρά. Βέβαια, τον επόμενο χειμώνα, το βελούδο είναι trend, έτσι υποστηρίζουμε τη geriatric couture και προτείνουμε σε όλες σας να αφήσετε το sexy και να ξεθάψετε τα ρούχα της γιαγιάς σας.


Livia Firth
Η γυναίκα του Colin Firth μπορεί να μην είναι celebrity ανάλογου βεληνεκούς με τον άντρα της, αλλά στο κόκκινο χαλί έκλεψε τις εντυπώσεις και τη δόξα από πολλές ηθοποιούς σταρ. Η μπλε, σατέν τουαλέτα με τις ντραπαριστές λεπτομέρειες στην πλάτη από τη Νορβηγίδα σχεδιάστρια Nina Skarra είναι οικολογική και η κυρία Firth επιθυμεί να διαλέγει φορέματα κατασκευασμένα μόνο από υλικά που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και ανακυκλωμένα, γιατί καλή η μόδα, αλλά λίγο συνείδηση δεν έβλαψε ποτέ και κανέναν.


Thandie Newton
«Pretty in pink» μπορούμε να πούμε πως ήταν η γλυκιά ηθοποιός που φόρεσε μία Monique Lhuillier τουαλέτα σε έντονες αποχρώσεις του ροζ και του κόκκινου που αγγίζει τα όρια του κιτς με τα ντραπαρίσματα και το print του, αλλά η εμφάνιση «φράουλα» για κάποιο παράξενο λόγο λειτουργεί τέλεια. Δεν θα το συνιστούσαμε σε όλες γιατί είναι παράτολμο και σίγουρα όχι σικάτο, αλλά στην περίπτωση της Thandie Newton έχουμε να πούμε πως μας αποστόμωσε με την επιλογή της. Επιτέλους και λίγο χρώμα σε αυτό το χαλί.


Eva Green
Η μοιραία γυναίκα - πονηρό θηλυκό Eva Green, επέλεξε ένα κλασικό μαύρο φόρεμα με στενό τελείωμα και σιθρού top από τον Tom Ford, ακολουθώντας το look γκόθικ λολίτα, με ασορτί make up και στιλιζαρισμένο μαλλί old Hollywood αισθητικής. Τα υπέροχα χείλη της Eva πρωταγωνιστούν και πάλι και δίνουν την αίσθηση πως όλο το look έχει σχεδιαστεί για να τα κολακεύει. Είμαστε μεγάλοι θαυμαστές της Eva και κάθε εμφάνιση της είναι ένας λόγος για να μπει μια μύγα στο στόμα μας, καθώς πάντα οι επιλογές το αφήνουν ανοιχτό. Go Eva.