Chic to Chic

Chic to Chic

Μία ακόμα εβδομάδα φτάνει στο τέλος της, και το Queen παρουσιάζει τις stars που ξεχώρισε για τις στυλάτες εμφανίσεις τους

Με τις Κάννες να μονοπωλούν το ενδιαφέρον των fashionistas σε όλο τον κόσμο, αυτή η εβδομάδα δεν θα μπορούσε παρά να μας ικανοποιήσει απόλυτα στυλιστικά, αφού είδαμε, επανειλημμένα, τις αγαπημένες μας stars να φωτογραφίζονται σε photocalls και κόκκινα χαλιά.

Η Kylie Minogue βρέθηκε στις Κάννες, όπου απέδειξε ότι γίνεται και καλύτερη, όσο περνάνε τα χρόνια. Στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας «Holy Motors», η λιλιπούτεια τραγουδίστρια εμφανίστηκε με χρυσό, βραδινό φόρεμα των Dolce & Gabbana.

Η Cameron Diaz εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας όπου πρωταγωνιστεί, «What to Expect When You're Expecting» με λευκή, ολόσωμη strapless φόρμα με την υπογραφή της Stella McCartney. Λίγες γυναίκες θα μπορούσαν να φορέσουν λευκή, ολόσωμη φόρμα με επιτυχία, και η Diaz, με το γραμμωμένο, καλογυμνασμένο σώμα της και το καλιφορνέζικο μαύρισμα στην επιδερμίδα της, ανήκει σίγουρα μεταξύ αυτών.

Η Kristen Stewart φωτογραφήθηκε για την προώθηση της ταινίας «On The Road», όπου πρωταγωνιστεί. Με τις τελευταίες της εμφανίσεις να μας έχουν αφήσει με τις καλύτερες των εντυπώσεων, η Stewart μας επεφύλασσε μία ακόμα ευχάριστη έκπληξη, με το εκκεντρικό skinny παντελόνι του οίκου Balenciaga, που συνδύασε με απλό, λευκό τοπ του brand Juicy Couture, και μαύρο μπλέιζερ της Rebecca Minkoff.

Η Lea Michele, που έγινε διάσημη από την συμμετοχή της στο σήριαλ Glee, βρέθηκε στη Νέα Υόρκη, και συγκεκριμένα στο Ed Sullivan Theatre, όπου γυρίζεται το επιτυχημένο «Late Show with David Letterman». Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε, κατά την άφιξή της στο γύρισμα, με με μαύρη, μίνι φούστα Jenni Kayne, λευκό tank top και υπέροχο μπλέιζερ με παγιέτες, του «it» brand, Zadig & Voltaire. Τα κλασικά στυλάτα, μαύρα booties της, είναι του Jimmy Choo.

Υπέροχα μίνιμαλ και θηλυκή, εμφανίστηκε η Cheryl Cole στην πρεμιέρα της ταινίας «What To Expect When You're Expecting», όπου εμφανίζεται. Η τραγουδίστρια φόρεσε μακρύ, λευκό φόρεμα της Victoria Beckham, με λευκό halter top και μακριά, πλισέ φούστα σε nude απόχρωση.