Εκλογές Ιούνιος 2012: Νικόλ Ποφάντη: Η όμορφη κυρία Μιχελάκη

Εκλογές Ιούνιος 2012: Νικόλ Ποφάντη: Η όμορφη κυρία Μιχελάκη

Τι δεν ξέρουμε για εκείνη;

Ο Γιάννης Μιχελάκης πέρασε από πολλές διοικητικές θέσεις και έχει πλούσιο βιογραφικό. Οι σηµαντικότεροι σταθµοί στην επαγγελµατική του πορεία ήταν η αρχισυνταξία στο MEGA, η διεύθυνση του MEGA Κύπρου, η διεύθυνση ειδήσεων και ενηµέρωσης του ANT1 και η διεύθυνση της εφηµερίδας «Ελεύθερος Τύπος». Παντρεµένος (σε δεύτερο γάµο) µε τη δηµοσιογράφο Νικόλ Ποφάντη, έχουν τρεις κόρες. Το 2011 ορίστηκε από τον Αντώνη Σαμαρά ως εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ. Στήριξη βρίσκει δίπλα στην όμορφη σύζυγό του, η οποία κατάφερε να κλέψει την παράσταση με τις διακριτικές εμφανίσεις της τον τελευταίο καιρό.


Η Νικόλ και ο Γιάννης γνωρίστηκαν πριν από περίπου επτά χρόνια στο δημοσιογραφικό εργαστήρι της σχολής του AΝΤ1, όπου ξεκίνησε τη φοίτησή της η Νικόλ σε ηλικία μόλις 20 ετών.
Η όμορφη υποψήφια δημοσιογράφος, με την εύηχη φωνή γρήγορα αρχισε να μονοπωλεί το ενδιαφέρον και να ξεκινά την καριέρα της στα δελτία ειδήσεων. Σύντομα όμως το δικό της ενδιαφέρον κέρδισε ο τότε διευθυντής ειδήσεων του ΑΝΤ1 Γιάννης Μιχελάκης. Η γνωριμία εξελίχθηκε άμεσα σε σχέση. Η Νικόλ, ουδέποτε εκμεταλλεύτηκε την ιδιότητα του συζύγου της και στράφηκε προς το διακριτικό χώρο του ραδιοφώνου, εγκαταλείποντας την τηλεόραση. Ακόμη και σήμερα, η Νικόλ Ποφάντη, επιμελείται τα σύντομα δελτία ειδήσεων στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1.


Η γέννηση της κόρης τους ευλόγησε με τον καλύτερο τρόπο το γάμος τους. Όταν μάλιστα γεννήθηκε και το δεύτερο παιδί της οικογένειας, η Νικόλ αποφάσισε να μετακομίσουν δίπλα στο πατρικό της στο Μοσχάτο, προκειμένου η μητέρα της να βοηθήσει με τη φροντίδα των παιδιών. Η μητέρα της κυρίας Μιχελάκη, ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα στην κόρη της και τα εγγόνια της. Αγόρασαν ένα διαμέρισμα στην περιοχή, όπου ζουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μεγαλώνοντας τα δύο παιδιά τους.


Η Νικόλ Ποφάντη-Μιχελάκη, είναι μεταξύ άλλων και πολύ στιλάτη. Φωτογραφίες της δεν εμφανίζονται συχνά στα μέσα, όπως αποφεύγει να εμφανίζεται και η ίδια. Από τις ελάχιστες όμως φωτογραφίες της είναι ολοφάνερο πως πρόκειται για μία απόλυτα lady-chic παρουσία.