Oι αδελφές Olsen κατέκτησαν τα CFDA fashion awards

Oι αδελφές Olsen κατέκτησαν τα CFDA fashion awards

Τόσο με το στυλ όσο και με τις επιχειρηματικές τους δυνατότητες

Tο αγαπημένο δίδυμο (κυριολεκτικά και μεταφορικά) της μόδας και της show biz, οι αδελφές Olsen, έλαμψαν για μία ακόμη φορά στο κόκκινο χαλί του Lincoln Center, μαγνητίζοντας τα βλέμματα στο Alice Tully Hall, το βράδυ της Δευτέρας που έγινε η απονομή των βραβείων CFDA για το 2012.

Οι μικροσκοπικές δίδυμες, στάθηκαν απέναντι στους θρύλους Marc Jacobs, Proenza Schouler και Jack McCollough καθώς και στον σχεδιαστή Lazaro Hernandez, προβάλλοντας το δικό τους label, The Row. Τα κατάφεραν!

Η Mary-Kate φορούσε ένα σύνολο που απαρτιζόταν από δύο κομμάτια, όλα από τη συλλογή της The Row Resort 2013, το οποίο συνδύασε με κοσμήματα Sidney Garber και παπούτσια Louis Vuitton. Εντύπωση μας έκανε η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της από ξανθό σε καστανό. Έχουμε να πούμε ότι μας αρέσει πολύ καθώς αναδεικνύει όσο ποτέ άλλοτε τα δυνατά χαρακτηριστικά της. Η αδερφή της, και το άλλο μισό του label The Row, Ashley αποθέωσε μία εντυπωσιακή μεταξωτή τουαλέτα από την συλλογή της, την οποία τόνισε με επίσης Sidney Garber εκθαμβωτικά κοσμήματα και παπούτσια Manolo Blahnik.

Όπως δημοσιεύτηκε και στην ιστοσελίδα των CFDA, «Το label THE ROW δημιουργήθηκε το 2006 από τις Ashley Olsen και Mary-Kate Olsen. Από την πρώτη μέρα στην αγορά, η φίρμα εδαραιώθηκε και επεκτάθηκε, περιλαμβάνοντας μία ευρεία γκάμα από ρούχα, γυαλιά και τσάντες. Το THE ROW αντικατοπτρίζει μία αίσθηση αβίαστης και διαχρονικής κομψότητας που δίνει έμψαση στην ποιότητα του υφάσματος και την τέλεια εφαρμογή».