Tι δεν βγάζουν οι celebrities από πάνω τους;

Tι δεν βγάζουν οι celebrities από πάνω τους;

Δείτε τα τελευταία αγαπημένα τους κομμάτια!

Μας αρέσει να βλέπουμε τι φοράνε οι διάσημες fashionistas, που φαίνονται να διαθέτουν ατελείωτες γκαρνταρόμπες με αμέτρητα hot τελευταία κομμάτια, έτσι δεν είναι; Ακόμη και εκείνες όμως έχουν τις αδυναμίες τους.

Όλοι μας κολλάμε με ορισμένα ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ. Έτσι ακριβώς και τα celebrity girls! Αυτό το καταλαβαίνουμε όταν ο φακός συνεχίζει να τις απαθανατίζει φορώντας από συχνά έως συνέχεια τα ίδια κομμάτια. Άλλα ακριβά και άλλα οικονομικότατα, δεν λένε να βγουν από πάνω τους.

Η πολύ-μανούλα Reese Witherspoon και το ριγέ φορεματάκι Gap σε συνδυασμό με τα επίσης μπλε σανδάλια Tory Burch είναι κλασική εικόνα. Το δαχτυλίδι της Kristen Stewart που φέρει την υπογραφή Repossi δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Η Emma Watson έχει ερωτευτεί τα πέδιλά της- Tabitha Simmons παρακαλώ- και τα τιμά όποτε της δίνεται η ευκαιρία. Η θεά Charlize, χτυπά επίσης δύο στα τρία τόσο με το δερμάτινο κολάν The όσο και με τα Christian Louboutin caged booties της.

Η πάντα fit Rosie Huntington-Whiteley, παίζει στη θάλασσα με καυτό τζιν σορτσάκι και το ριγέ J. Crew πουλοβεράκι της ή αλλιώς δεύτερο δέρμα της. Η Emma Roberts, από την άλλη λατρεύει το μαύρο καυτό NYC τζιν σορτς της. Η Kristen Bell, τολμά να φορά το αγαπημένο της μαύρο δερμάτινο τζάκετ της ακόμη και στο κόκκινο χαλί. Η Selma Blair, δεν αποχωρίζεται το ψάθινο καπέλο της σε καμία πρωινή της εμφάνιση, ενώ η Whitney Port μας έχει κάνει να ζηλεύουμε τα Quay Eyewear διάφανα χρυσά γυαλιά της αξίας μόλις $40. Από τη λίστα δεν λείπει ούτε η Nina Dobrev που πάει πακέτο με την Linea Pelle τσαντούλα της ενώ η Miley Cyrus επιμένει σταθερά να τιμά το American Apparel αμάνικο τζιν πουκαμισάκι της.

Εσείς ποιο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας δεν λέτε να βγάλετε από πάνω σας;