Chic to Chic

Chic to Chic

Οι stars που ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους

Κάθε Παρασκευή, το Queen παρουσιάζει τις υπέροχες κυρίες που έκλεψαν τις εντυπώσεις μας με τις μοναδικές εμφανίσεις τους.

Η Sarah Jessica Parker, για κάποιες το απόλυτο fashion icon, φωτογραφήθηκε έξω από το σπίτι της, μετά από βόλτα της για φαγητό στη Νέα Υόρκη. Η τηλεοπτική Carrie Bradshaw, σε μία εμφάνιση- επιτομή του effortless chic συνδύασε μαύρη, midi, πλισέ φούστα με χακί tank top και εκτυφλωτικά, φούξια ψηλοτάκουνα. Απλώς υπέροχη.

Στην έκθεση The Little Black Jacket, του Karl Lagerfeld εμφανίστηκε, παρέα με τον Kaiser, η Linda Evangelista με Chanel total look, σε μαύρο και λευκό χρώμα. Το supermodel έδειχνε υπέροχο, ενώ το ανδρόγυνο στυλ, με το μαύρο μπλέιζερ, το λευκό harem pants και τα flat παπούτσια δεν αφαίρεσαν τίποτα από την θηλυκότητά της.

Στο κόκκινο χαλί των MTV Movie Awards χάρισε λίγη από την λάμψη της η Charlize Theron (που τον τελευταίο καιρό ζηλεύουμε έντονα τις στυλάτες εμφανίσεις της) με κατακόκκινο φόρεμα του οίκου Lanvin. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η πανέμορφη ηθοποιός αποφάσισε να εντάξει χρώμα στις εμφανίσεις της. Το φόρεμα συνδύασε με ασημί πέδιλα του οίκου Jimmy Choo, καθώς και ένα chic, χρυσό βραχιόλι του οίκου Cartier.

Δημιουργία του Alber Elbaz για τον μεγάλο, παρισινό οίκο, επέλεξε και η Jada Pinkett Smith, σε τηλεοπτική της εμφάνιση στο Today Show στη Νέα Υόρκη. Το goth chic πλισέ φόρεμα του οίκου Lanvin η ηθοποιός συνδύασε με snakeskin σανδάλια του Nicholas Kirkwood.

Η Kate Bosworth, για την παρουσία της σε event στο Μεγάλο Μήλο ακολούθησε την τάση του LBD (μικρού μαύρου φορέματος), με custom made, δαντελένια δημιουργία Theyskens Theory και μαύρα σανδάλια Giuseppe Zanotti.