Kate και παλιά δαντέλα

Kate και παλιά δαντέλα

Κάτι τρέχει με την Δούκισσα και τη Chantilly

Λένε ότι, μόλις ανακαλύψεις το στυλ που σου ταιριάζει, είναι καλό να παραμείνεις σε αυτό. Η δούκισσα του Cambridge, με τις τελευταίες της εμφανίσεις, μας δείχνει ότι το βρήκε, στην δαντέλα Chantilly.

Μέσα σε ένα χρόνο, έχουμε δει την 30χρονη, σε τουλάχιστον τέσσερις εμφανίσεις της σε διάφορα events, να φοράει δημιουργίες φτιαγμένες από το αραχνοΰφαντο υλικό. Στο γάμο της, στις 30 Απριλίου της περασμένης χρονιάς, όλοι θαυμάσαμε τον εντυπωσιακό νυφικό της, δια χειρός Sarah Burton, με την υπογραφή του οίκου McQueen, όπου πρωταγωνιστούσε η χειροποίητη δαντέλα στο κορσάζ και τα μανίκια.

Λίγους μήνες αργότερα, σε περιοδεία με τον σύζυγό της, πρίγκιπα William στον Καναδά, η Middleton εμφανίστηκε με μπλε, δαντελένιο φόρεμα σε ίσια γραμμή του Erdem, από την resort συλλογή του σχεδιαστή.

Μία ημέρα πριν από τα τριακοστά της γενέθλια, η Kate παραβρέθηκε στην πρεμιέτα της ταινίας του Steven Spielberg, War Horse, με μαύρη, ρομαντική, δαντελένια δημιουργία της Alice Temperley. Το φόρεμα, διάφανο με nude φόδρα, αντανακλούσε ακριβώς την χαρακτηριστική, boho αισθητική της δημιουργού του.

Τέλος, στο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, η Middleton εμφανίστηκε ξανά με McQueen και συγκεκριμένα με ανοιxτόχρωμο, χρυσό φόρεμα, δια χειρός Sarah Burton.