Amanda Seyfried- Jessica Chastain: Δύο looks που ξεχωρίσαμε στα Tony Awards

Amanda Seyfried- Jessica Chastain: Δύο looks που ξεχωρίσαμε στα Tony Awards

Την Κυριακή, 10 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε, στη Νέα Υόρκη, η απονομή των βραβείων Tony, στα οποία τιμήθηκαν οι καλύτεροι θεατρικοί συντελεστές στο Broadway, για το 2012.

Από το Κόκκινο Χαλί του event ξεχωρίσαμε δύο κυρίες, γνωστές και για την κινηματογραφική τους καριέρα, των οποίων οι εμφανίσεις ξεχώρισαν- για τους σωστούς, αλλά και τους λάθος λόγους.

Η Amanda Seyfried εμφανίστηκε με φόρεμα του οίκου Givenchy, σε βαθύ μωβ χρώμα με χρυσές, κεντημένες λεπτομέρειες και πορτοκαλί ζώνη- όπως ακριβώς το είδαμε στο catwalk του οίκου για το Φθινόπωρο του 2012. Όσο κι αν βρίσκουμε υπέροχο το φόρεμα, διατηρούμε τις αμφιβολίες μας για το styling, αφού μπορεί στην πασαρέλα, που είναι έτσι κι αλλιώς μία διαδικασία πιο «θεατρική», να έδειχνε σωστό, στην πραγματικότητα, όμως, «έβγαζε» μία υπερβολή (το ίδιο το φόρεμα είναι αρκετά «φορτωμένο») που δεν συνάδει με την φρεσκάδα και την ηλικία της ηθοποιού- που επέλεξε να κρατήσει και πορτοκαλί clutch, σαν να μην έφτανε η ζώνη. Καλύτερο στοιχείο στην εμφάνισή της; Αναμφίβολα, τα υπέρ- chic σανδάλια του ίδιου, παρισινού οίκου, σε μαύρο χρώμα.

Η Jessica Chastain, από την μεριά της, παραβρέθηκε στα 66α Tonys, με ημιδιάφανο, απαστράπτον φόρεμα, σε nude χρώμα, του Marios Schwab. Το φόρεμα είναι διακοσμημένο με Swarovski και είναι, σίγουρα, από τις αμφιλεγόμενες red carpet επιλογές. Εμάς μας άρεσε επειδή, όσο στυλιστικά «σωστή» κι αν είναι η ηθοποιός, μας δίνει πάντα την αίσθηση ότι δεν παίρνει αρκετά ρίσκα. Τα ασημί ψηλοτάκουνα παπούτσια της είναι του οίκου Giuseppe Zanotti.