Τα καυτά κορμιά της εγχώριας show biz με μαγιό!

Τα καυτά κορμιά της εγχώριας show biz με μαγιό!

Απολαύστε τις πιο καλλίγραμμες celebrities

Το καλοκαίρι ξεκίνησε και οι celebrities όλου του πλανήτη βγάζουν τα κάλλη τους στη φόρα… Όλο τον χειμώνα «χτίζουν» το κορμί και έφτασε η ώρα να το δείξουν! Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο. Kοιλίτσες, κυτταρίτιδες, ρυτίδες- όσο μεγάλα κι αν είναι τα γυαλιά ηλίου δεν κρύβονται. Οι απανταχού celebrities το γνωρίζουν αυτό καλά, γι'αυτό φροντίζουν σε κάθε τους εμφάνιση στην παραλία να επιδεικνύουν τον καλύτερό τους εαυτό –με καυτά μπικίνι, εντυπωσιακά καφτάνια, λαμπερά κοσμήματα. Το ίδιο κάνουν φυσικά και οι δικές μας εγχώριες σταρ.


Άλλες το καταφέρνουν και άλλες όχι. Η ελληνική show biz, διαθέτει κάποιες από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της παραλίας, είτε περνούν 23 ώρες το 24ωρο να φροντίζουν τον εαυτό τους, να κάνουν γυμναστικές και μπότοξ, είτε είναι προικισμένες ακόμη κι αν έχουν αφεθεί στην απλή, θνητή τους μορφή. Κολυμπούν, διασκεδάζουν, κάνουν ηλιοθεραπεία, όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος και όταν αναγνωριστούν τραβούν, φυσικά, όλα τα βλέμματα.

Ελένη Μενεγάκη, Χριστίνα Κολέτσα, Μαριάντα Πιερίδη, Ναταλι Θάνου, Όλγα Φαρμάκη, Έλλη Αγγελιδάκη, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Κατερίνα Καινούριου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ελεονώρα Μελέτη και αρκετές άλλες αποκαλύπτουν τις σιλουέτες τους.

Απολαύστε τις, ξεφυλλίζοντας τη photo gallery...