Γιατί αγαπάμε το streetstyle της Ελένης Μενεγάκη

Γιατί αγαπάμε το streetstyle της Ελένης Μενεγάκη

Η εθνική μας παρουσιάστρια στις καθημερινές της εμφανίσεις φροντίζει, πάντα, να νιώθει άνετα

Στην εκπομπή της την βλέπουμε, συνήθως, με girlie outfits που αναδεικνύουν το χαριτωμένο και σέξι physique της. Στην καθημερινότητά της, όμως, η Ελένη Μενεγάκη είναι πολύ πιο απλή και τελείως ακομπλεξάριστη.

Καθημερινά οι paparazzi τη στήνουν στα γνωστά στέκια της παρουσιάστριας, όπως είναι η βιολογική λαϊκή ή η αγορά της Κηφισιάς, προσπαθώντας να την απαθανατίσουν σε οποιουδήποτε είδους δραστηριότητά της. Το στυλιστικό συμπέρασμα από τις φωτογραφίες που βλέπουμε συνέχεια, αφού ό,τι κι αν κάνει αποτελεί είδηση, είναι ένα: η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει το casual ντύσιμο.

Έτσι τζιν, πουκάμισα, απλά μπουφάν, ζακέτες, t- shirts, φορέματα σορτάκια και flat παπούτσια απαρτίζουν την γκαρνταρόμπα της παρουσιάστριας που δεν έχει κανένα πρόβλημα να κυκλοφορεί χωρίς make up. Το ζητούμενό της είναι να νιώθει πάντα άνετα και γι' αυτό το απλό, αλλά καλόγουστο ντύσιμο έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις της Ελληνίδας σταρ που αγαπάει, επίσης, τις μεγάλου μεγέθους τσάντες και τα χαριτωμένα αξεσουάρ όπως τα κοκαλάκια στα μαλλιά της και τα ladylike, κοκάλινα γυαλιά ηλίου. Χωρίς κραυγαλέα fashion items και χωρίς ποτέ να επιδιώκει να τραβήξει πάνω της την προσοχή, η Ελένη Μενεγάκη ξεχωρίζει, όχι μέσω εκκεντρικών ενδυματολογικών επιλογών, αλλά γιατί έχει αυθεντικό star quality- και αυτό μας αρέσει πολύ.