Μιμή Ντενίση: η Άννα Καρένινα του στυλ

Μιμή Ντενίση: η Άννα Καρένινα του στυλ

Πώς ντύνεται η διάσημη ελληνίδα star;

Η Μιμή Ντενίση δεν είναι άλλη μία ηθοποιός της γενιάς της. Η διάσημη κυρία έχει να καυχιέται πως αφού τέλειωσε το Αμερικανικό Κολέγιο της Αγ. Παρασκευής, την Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών τμήμα Νεοελληνικών και Βυζαντινών Σπουδών και την Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη, μετέφρασε από 4 γλώσσες και διασκεύασε πάνω από 80 θεατρικά έργα, νουβέλες και μυθιστορήματα.

Η Μιμή ξεκίνησε τα πρώτα της δειλά βήματα σα φωτομοντέλο χάρη στις άριστες αναλογίες που ακόμα διατηρεί και πρωτοεφανίστηκε στο θέατρο πλάι στην Εθνική μας σταρ, Αλίκη Βουγιουκλάκη στο θεατρικό έργο «Τζούλια» στο ρόλο της Άλισον. ΄Αλλες ίσως να έτρεμαν τη σύγκριση με την αγέραστη Αλίκη, αλλά η νεαρή Μιμή όχι μόνο δεν τρόμαξε, αντίθετα πείσμωσε και συνέχισε δυναμικά χωρίς σταματημό. Ακολουθεί η τηλεοπτική σειρά «Γιούγκερμαν» του Μιχάλη Καραγάτση με τον Αλέκο Αλεξανδράκη, ενώ συμπρωταγωνίστησε με τα μεγαλύτερα ονόματα της υποκριτικής, όπως, Παπαμιχαήλ, Φέρτη, Συνοδινού, Βέγγο, Διαμαντόπουλο, Ξενίδη, Καφετζόπουλο, Βαλτινό, Διαμαντίδου.

Η θρυλική πλέον «Άννα Καρένινα», δεν το βάζει κάτω μπροστά στις ανελέητες κριτικές για το δήθεν ατάλαντο παίξιμό της, ενώ η κόντρα της με το συνάδελφό της Λάκη Λαζόπουλο κρατάει χρόνια. Εκείνη, πιο κομψή από ποτέ, έχει πάντα στο πλάι της ωραίους άντρες (μην ξεχνάμε το Γιάννη Φέρτη, τον Απόστολο Γκλέτσο και άλλους) και μάλιστα δύο φορές τόλμησε και να παντρευτεί, ενώ δε θα απέκλειε ακόμα και έναν τρίτο γάμο.

Η «Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα» Μιμή είναι μία από τις πιο γοητευτικές και σικάτες παρουσίες του θεάματος. Γόνος αριστοκρατικής οικογενείας, όχι μόνο δεν ήταν το κορίτσι που χρειάστηκε να γίνει από ασχημόπαπο κύκνος, αλλά αντίθετα κάθε χρόνο που περνάει ωριμάζει σαν το παλιό καλό κρασί. Ανδρόγυνο στυλ με μεσάτα σακάκια και πουκάμισα, 80's αναφορές σε βάτες, ρεβέρ και φουσκωμένα μαλλιά, εφαρμοστά φορέματα μέχρι το γόνατο που διαγράφουν μία καλοσχηματισμένη σιλουέτα, λευκές αποχρώσεις και μερικά από τα πιο λαμπερά κοσμήματα να συμπληρώνουν τους υπέροχους συνδυασμούς της. Δημιουργίες επώνυμων οίκων, ακριβά αξεσουάρ, πολύτιμες γούνες και τσάντες με βαριά λογότυπα σαν ιστορία, είναι μόνο μερικά από τα αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας της που φαίνεται να είναι ανεξάντλητη.

Εμείς κρατάμε από εκείνη την επική της εμφάνιση στους «Φρουρούς της Αχαΐας» και την πρόσφατη δήλωσή της, «η κόρη μου είπε πρόσφατα, είμαι πολύ τυχερή που έχω μια πολύ καλή μαμά. Ναι θεωρώ ότι είμαι καλή μαμά», γιατί Μιμή είναι μόνο μία!