Tα πιο διάσημα ολόσωμα του καλοκαιριού!

Tα πιο διάσημα ολόσωμα του καλοκαιριού!

Ποιες τα προτιμούν έναντι των καυτών bikini;

Ενώ οι περισσότερες διάσημες κυρίες επιλέγουν να φορούν τρίγωνα μπικίνι και στράπλες bandeau, υπάρχουν εκείνες οι κλασικές κυρίες της show biz που προτιμούν κάτι εντελώς διαφορετικό καθώς ξαπλώνουν στην άμμο ή στην πισίνα απολαμβάνοντας το μπάνιο τους.

Οι εν λόγω celebrities επιλέγουν να αφήνουν περισσότερα στην φαντασία, υπερασπιζόμενες το... less is more! Αγαπούν τα ολόσωμα μαγιό και προκαλούν με το δικό τους τρόπο το θαυμασμό, μαγνητίζοντας τα βλέμματα με το στυλ τους. Penelope Cruz, Kirsten Dunst, Rihanna, και Vanessa Hudgens απογειώνουν το trend δείχνοντας επιθυμητές όσο ποτέ. Λεπτομέρειες όπως περίεργα κοψίματα, βαθιά ντεκολτέ, ψυχεδελικά prints, και έντονα χρώματα κάνουν τα ολόσωμα μαγιό τους να κερδίζουν στα σημεία.

Jennifer Lopez, Sofia Vergara, Naomi Watts, Anne Hathaway, Lindsay Lohan και Olivia Palermo, δίνουν ένα ιδιαίτερο twist στο trend. Σε καμία περίπτωση όμως η λίστα δεν τελειώνει εδώ: μοντέλα, αθλήτριες, τραγουδίστριες, κληρονόμοι, ηθοποιοί, τα λατρεύουν! Απολάυστε αυτές και ακόμη περισσότερες σταρ με τα full-body μαγιό τους...