Paris Hilton: Ένα Birthday Girl σαν όλα τα άλλα

Paris Hilton: Ένα Birthday Girl σαν όλα τα άλλα

Η γνωστή κληρονόμος και ο σύντροφός της Cy Waits πηγαίνουν στο club Lavo για τα γενέθλιά της πρώτης.

Η Paris δε μας έχει συνηθίσει σε απλές μινιμαλιστικές εμφανίσεις. Το κορίτσι που σίγουρα δε θα βρείτε στη διπλανή πόρτα, κάνει πάντοτε ό, τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να τραβήξει τα βλέμματα κα τους φακούς των παπαράτσι πάνω της.

Στη χθεσινή της έξοδο με το αγόρι της, Cy Waits, η κακομαθημένη κληρονόμος εθεάθη να κατευθύνεται προς το πολύ hype club «Lavo» όπου και γιόρτασε τα 30στά της γενέθλια. Έχοντας τσακωθεί με το «στυλ», η Paris επιβεβαιώνει τον κανόνα πως η κομψότητα είναι έμφυτη και δε χρειάζεται τραπεζικούς λογαριασμούς με δεκάδες μηδενικά για να την αποκτήσει κανείς.

Με ένα αδιάφορο μαύρο παγετένιο φόρεμα που αφήνει ακάλυπτο σχεδόν ολόκληρο το ντεκολτέ της, μαύρο βραδινό τσαντάκι και μαύρες χοντροκομμένες ψηλοτάκουνες γόβες, είναι άξιο απορίας το πώς καταφέρνει να καταστρέφει ένα φαινομενικά ασφαλές και βαρετό look, απλά και μόνο φορώντας το.

Το γκρι γούνινο μπολερό αποτυχαίνει στην αποστολή του και αντί να δώσει μία δόση πολυτέλειας στο συνδυασμό, καταλήγει σε ένα φτηνό γκλάμουρ αποτέλεσμα.

Τελικά το ωραιότερο αξεσουάρ της δεσποινίδος Hilton είναι το αγόρι της!