Beth Ditto: Τα πάχη μου τα κάλλη μου

Beth Ditto: Τα πάχη μου τα κάλλη μου

Η τραγουδίστρια των «The Gossip» σε απόχρωση το «εκρού του νεκρού».

Το χθεσινοβραδινό πάρτι του σχεδιαστή Alexander Wang σε συνεργασία με το περιοδικό «Love» προς τιμήν του ανδρόγυνου τεύχους του στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Το γνωστό πολυκατάστημα Liberty του Λονδίνου άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχθηκε την αφρόκρεμα της μόδας και της μουσικής σε ένα ιδιαίτερα γιορτινό κλίμα, μια και αυτήν την εβδομάδα εξελίσσεται η Εβδομάδα Μόδας στην ευρωπαΐκή μητρόπολη του στιλ. Μεταξύ των καλεσμένων δε θα μπορούσε να λείπει η τραγουδίστρια του συγκροτήματος «The Gossip», Beth Ditto που συγκεντρώνει πάνω της όλα τα βλέμματα με τις εμφανίσεις της.

Κρατώντας μία animal print τσάντα σε μαύρη μπλε απόχρωση και πιο συγκεκριμένα το μοντέλο Alexa του οίκου Mulberry, η Beth αρκέστηκε σε ένα πολύ απλό συνδυασμό για τα εκκεντρικά της δεδομένα.

Φορώντας ένα ριχτό, λευκό, σούπερ μίνι φόρεμα και μία oversized ζακέτα με χοντρό πέλος, θα έλεγε κανείς πως η λατρεμένη περσόνα θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους επενδύοντας περισσότερο στο θεατρικό μακιγιάζ της δεκαετίας του '20. Έντονο κόκκινο κραγιόν, μυτερά χείλη, τοξοτά λεπτά φρύδια και μαύρο έντονο μαλλί με κοντές αφέλειες, μοιάζουν με κορνίζα που προβάλλει το αλαβάστρινα βαμμένο της πρόσωπο προσθέτοντας μία θεατρικότητα στο όλο σύνολο.

Η Beth Ditto δεν είναι μία συνηθισμένη γυναίκα και εμείς δε θα την κρίνουμε ως τέτοια, αλλά ως style icon εξαιρετικής εφευρετικότητας και θα την λατρέψουμε για αυτό που είναι, δηλαδή αυθεντική.