Η Mischa Barton με τσαντάκι Bally

Η Mischa Barton με τσαντάκι Bally

Και φόρεμα από έναν ιστορικό οίκο

Η Mischa Barton ήταν η ωραία της βραδιάς στις 26 Ιουνίου στο καλοκαιρινό πάρτυ της γκαλερί The Serpentine, στο Λονδίνο. Η νεαρή και πάντα στιλάτη ηθοποιός επέλεξε μία μάξι τουαλέτα σε αχνό κίτρινο από τον οίκο Luisa Beccaria. Ραμμένο στο χέρι από πολλές οριζόντιες λωρίδες υφάσματος, χαρακτηριστικό κομμάτι της συλλογής για την Άνοιξη του 2012.


Η Mischa Barton ολοκλήρωσε το look της με μία υπέροχη παστέλ τσάντα –ονόματι 'Ponga' – του Ελβετικού οίκου Bally. Ένα χαρακτηριστικό βραδινό σχέδιο του οίκου με περίτεχνα ντραπαρίσματα που δίνουν την αίσθηση ανάγλυφων λουλουδιών επάνω στην επιφάνεια του πολυγωνικού box clutch. Το ελαφρύ πράσινο της μέντας τονίζει το κίτρινο φόρεμα και δένει τέλεια με το λαμπερό φρέσκο μακιγιάζ της με τονισμένα φρύδια και λαμπερά χείλη. Η στιλάτη celebrity επέλεξε ένα χαλαρό σινιόν που άφηνε ακάλυπτο το πρόσωπο αλλά και την πλάτη της.

Το τσαντάκι Bally, το οποίο μπορείτε είτε να κρατήσετε ως clutch είτε να φορέσετε χιαστί όπως και η Mischa θα το βρείτε στα καταστήματα Nak. Η Nak shoes είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος του οίκου Bally.

Shop Online @ nak.gr
Facebook.com/nakshoes

Διαβάστε ακόμη:

Cropped tees: Οι celebrities δείχνουν κοιλίτσα!

Τα πιο boho designer shoes του καλοκαιριού!