Chic to Chic

Chic to Chic

Πέντε it- girls μας χαρίζουν, και αυτή την εβδομάδα, αξέχαστες εμφανίσεις

Η haute couture εβδομάδα μόδας του Παρισιού ήταν, σίγουρα, το event που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των fashionistas απ' όλο τον κόσμο. Παρόλα αυτά, επειδή τα it- girls είναι παντού, υπήρξαν και άλλες, καθημερινές και επίσημες περιστάσεις, στις οποίες υπήρξαν εμφανίσεις που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μας. Ας δούμε τι φόρεσαν, την εβδομάδα που μας πέρασε, η Kate, η Jessica, η Keira, η Olivia και η Clemence.

Η Γαλλίδα ηθοποιός Clemence Poesy φόρεσε, στο show υψηλής ραπτικής του οίκου Valentino ένα κόκκινο, μίνι φόρεμα της συλλογής του Ιταλού couturier και ένα ζευγάρι μαύρες μπαρέτες από λουστρίνι.

Ως style icon που σέβεται τον εαυτό του η Olivia Palermo πήρε τον φίλο της, Johannes Huebl, και μαζί πήγαν στο show του Valentino. Ως είθισται, η Palermo φόρεσε δημιουργία από δαντέλα του ιταλικού οίκου, σε έντονη ροζ απόχρωση. Η pretty in pink fashionista ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα με κρυστάλλους, του οίκου Giuseppe Zanotti, και ένα ζευγάρι cat- eye γυαλιά ηλίου.

Η Keira Knightley, σε έξοδό της στη Νέα Υόρκη μας χάρισε ένα υποδειγματικό, πρωινό look που μας έφερε στο μυαλό κλασικές εμφανίσεις της Audrey Hepburn. Ένα κοντό, καρό τοπ, cropped κλασικό παντελόνι και ένα ζευγάρι loafers σε καφέ απόχρωση συνέθεσαν την υποδειγματική εμφάνιση της όμορφης ηθοποιού.

Η Jessica Alba, που ανήκει στην κατηγορία των θαμώνων των front rows, εμφανίστηκε στο show της σειράς Atelier Versace με uber- sexy, δερμάτινο, στράπλες φόρεμα του οίκου. Οι pointy- toes μαύρες γόβες της, με το τακούνι- καθρέφτη, φέρουν επίσης της υπογραφή Versace.

Στον γάμο της κόρης του Mick Jagger, Jade, εμφανίστηκε η -απόλυτη- Kate Moss με φόρεμα- υπερπαραγωγή του οίκου Alexander McQueen. Είναι αξιοσημείωτο πώς, οι συλλογές του McQueen, όσο θεατρικές φαίνονται στο catwalk, τόσο φορέσιμες είναι στην πραγματικότητα. Ακόμα κι αν είσαι αχτένιστη, όπως η Kate.