Beyonce: η πιο trendy μαμά του Hollywood

Beyonce: η πιο trendy μαμά του Hollywood

Η γέννα της πάει πολύ.

Συνήθως οι νεαρές μαμάδες που μόλις έχουν φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί δεν έχουν χρόνο για περιποιήσεις, λούσα και styling, αυτός ο κανόνας όμως δεν ισχύει στην περίπτωση της Beyonce. Το διάσημο κορίτσι όχι μόνο μας έχει εκπλήξει με την μετά Blue Ivy γκαρτναρόμπα της, αλλά έχουμε την εντύπωση πως πλέον ντύνεται ακόμα πιο ωραία.

Πιο πρόσφατα η αγαπημένη star εθεάθη με καυτό σορτσάκι, σατέν πουκάμισο Versace και καπέλο fedora. Παίζοντας με τα αξεσουάρ, την έχουμε δει να φοράει flat μπαλαρίνες Charlotte Olympia, Isabel Marant αθλητικά, ψηλοτάκουνα Nicholas Kirkwood, μαύρα ολοστρόγγυλα γυαλιά, tribal prints σε μαντήλια και ασορτί κουβερτούλες για τη μικρή Blue Ivy.

Έχοντας σχεδόν επανέλθει στη γυμνασμένη ζουμερή της κορμοστασιά, η B λανσάρει ρομαντικά φορέματα των οίκων Alice Temperley και Monique Lhuillier, ενώ δε δίστασε να εμφανιστεί με bodycon φόρεμα από τη Victoria Beckham για μία επίσημη εκδήλωση που οργάνωσε η Michelle Obama. Η λατρεμένη μας Beyonce όχι μόνο αποδεικνύει πως δε χρειάζεται μία celebrity να είναι ανορεξική για να χωρέσει σε μία από αυτές τις δημιουργίες, αλλά κάνει και fashion statement με το μπλε μανικιούρ και τα μακριά της κολιέ, υιοθετώντας ένα πιο μίνιμαλ mix n match.

Είναι ιδέα μας πως η κορούλα την έχει ανανεώσει;