Marion Cotillard: μια εμφάνιση αποτυχημένη από την κορφή μέχρι τα νύχια

Marion Cotillard: μια εμφάνιση αποτυχημένη από την κορφή μέχρι τα νύχια

Η Γαλλίδα ηθοποιός δεν τα κατάφερε στη Νέα Υόρκη.

Η τριανταεπτάχρονη Γαλλίδα ηθοποιός Marion Cotillard βρέθηκε αυτές τις ημέρες στη Νέα Υόρκη για την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας της ταινίας «The Dark Knight Rises».

Παρόλο, λοιπόν, που περιμέναμε με ανυπομονησία να δούμε την πρώτη της εμφάνιση αυτού του promo tour της, δυστυχώς μας απογοήτευσε (αν και αρκετά ξένα blog την αποθέωσαν). Η Marion, λοιπόν, επέλεξε μια λευκή δημιουργία υψηλής ραπτικής με σατέν top και πλουμιστή φούστα του οίκου Dior σε μπαλαρινέ ύφος που νομίζουμε ότι το έχουμε δει σε πολλές παραλλαγές στο παρελθόν για να μας ενθουσιάσει, σε συνδυασμό με ασημένια Christian Louboutin «Lady Max» πέδιλα σε ροκ ύφος και Chopard διαμαντένια κοσμήματα.

Το πρόβλημα σε αυτό το look δεν είναι πως δεν μας αρέσουν μεμονωμένα τα κομμάτια που επέλεξε η Marion, αλλά πως δεν μας ταιριάζουν καθόλου μαζί. Το φόρεμα αφηγείται τη δική του ρομαντική ιστορία, ενώ τα παπούτσια έχουν τραβήξει το δικό τους εκ διαμέτρου αντίθετο ροκ δρόμο. Όσο για το μακιγιάζ παρόλο που το πορτοκαλί αποτελεί major τάση αυτή τη σεζόν δεν μας ενθουσίασε στο πρόσωπο της Marion. Ελπίζουμε στο μέλλον να μας αποζημιώσει.

Διαβάστε επίσης:

Marion Cotillard: η απλότητα στο street style

H Marion Cotillard είναι η L.A.DY Dior

H Marion Cotillard ξανά για τον Dior