Κατερίνα Παπουτσάκη: Γιατί αγαπάμε το στυλ της

Κατερίνα Παπουτσάκη: Γιατί αγαπάμε το στυλ της

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει βρει το προσωπικό της στυλ στους κομψούς, κλασικούς συνδυασμούς

Μετά την ανακοίνωση- έκπληξη του επικείμενου γάμου της με τον DJ και επιχειρηματία Παναγιώτη Πιλαφά, η Κατερίνα Παπουτσάκη βρίσκεται, ξανά, στις πρώτες θέσεις του ενδιαφέροντος του κοινού. Και αφού, τα τελευταία χρόνια η ηθοποιός μονοπωλεί το ενδιαφέρον των media τόσο με την δουλειά, όσο και με τις προσωπικές της σχέσεις, το Queen αποφάσισε να ασχοληθεί και με το στυλ της που κρύβει πολλά, ενδιαφέροντα στοιχεία.

«Το στυλ είναι πολύ προσωπικό και απροσδιόριστο. Δεν έχει να κάνει, φυσικά, με τη μόδα και, σίγουρα, αντανακλά τον χαρακτήρα σου. Υπάρχουν άνθρωποι που γεννιούνται με ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό στυλ, υπάρχουν και εκείνοι που το βρίσκουν στην πορεία. Στις γυναίκες, μου αρέσει πολύ τo στυλ της Kate Moss και στους άνδρες του Τζόνι Ντεπ», δήλωνε η ίδια στο περιοδικό Life & Style, πριν από λίγο καιρό, και απ' ότι φαίνεται, και η ίδια προσπαθεί πάντα να ενσωματώσει τα fashion trends στην προσωπικότητά της.

Κινούμενη πάντα με γνώμονα τις τάσεις της μόδας, αλλά και τις σωματικές αναλογίες της, οι στυλιστικές επιλογές της ηθοποιού κυμαίνονται από κλασικά, casual σύνολα σε rock- chic εμφανίσεις, boho outfits και εντυπωσιακά, cocktail σύνολα για τις πιο επίσημες περιστάσεις. Στην καθημερινότητά της θα την δούμε με τον κλασικό συνδυασμό denim παντελόνι- t- shirts- All Stars. Τα denim παντελόνια και τα απλά, μακό t- shirts της δεν αποχωρίζεται ούτε στις εξόδους της για διασκέδαση, (συνήθως την βρίσκουμε στο δικό της μπαρ, το Trova, στο κέντρο της πόλης), μόνο που, σε αυτές τις περιπτώσεις τα sneakers της αντικαθιστά με θηλυκά, ψηλοτάκουνα παπούτσια ή booties. Για τις επίσημες, βραδινές εμφανίσεις της, όπως κάθε στυλάτη γυναίκα, η Κατερίνα είναι οπαδός του total black look- είτε αυτό αφορά φορέματα, είτε σύνολα με υφασμάτινα παντελόνια. Τα χαρακτηριστικά, μαύρα μαλλιά της είναι, συνήθως, αφημένα κάτω (άλλωστε, είναι πλούσια και εντυπωσιακά), ενώ στις επιλογές της στο μακιγιάζ φροντίζει πάντα να τονίζει το έντονο βλέμμα της διατηρώντας τα άλλα στοιχεία του προσώπου της σε ήπιους τόνους. Μας αρέσει πολύ για την απλότητα, την κομψότητα αλλά και την προσωπικότητα που βγαίνει σε κάθε της εμφάνιση.

Διαβάστε ακόμα:

Η Κ. Παπουτσάκη θα είναι η νέα Τζένη Καρέζη και η Β. Σταυροπούλου η νέα Βλαχοπούλου

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο μεγάλος καβγάς, πριν το γάμο