Chic to Chic

Chic to Chic

Οι στυλάτες κυρίες της εβδομάδας που τελειώνει

Μία ακόμα εβδομάδα φτάνει στο τέλος της και το Queen εντόπισε για σας τις πιο καλοντυμένες διάσημες κυρίες της showbiz. Αυτά είναι τα looks που λατρέψαμε!

Miranda Kerr
To supermodel εντόπισε ο φωτογραφικός φακός σε εξόρμησή του για shopping στους δρόμους της Νέας Υόρκης με πανέμορφο, φλοράλ παντελόνι από την Resort συλλογή του οίκου Celine. Το εντυπωσιακό κομμάτι η Kerr συνδύασε με nude ψηλοτάκουνες γόβες, την υπέροχη τσάντα με την υπογραφή της Sofia Coppola για τον οίκο Louis Vuitton, σε κόκκινο Βουργουνδίας, μεγάλα, κοκκάλινα γυαλιά ηλίου του οίκου Prada και μία ριγέ, γκρι μακό μπλούζα.

Blake Lively
Η δημοφιλής ηθοποιός επέστρεψε, μετά από διάλειμμα κάποιων μηνών, στο σετ της τηλεοπτικής σειράς Gossip Girl, για τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν, κι εμείς πήραμε μία γεύση από το τι θα δούμε την Serena Van Der Woodsen να φοράει στα πρώτα επεισόδια. Το ανοιχτό μπλε, καλοκαιρινό φόρεμα φέρει την υπογραφή του υπέρ- ταλαντούχου Marc Jacobs ενώ τα ψηλοτάκουνα πέδιλα, σε κοραλλί απόχρωση είναι του οίκου Dior.

Victoria Beckham
Η -πάλαι ποτέ- Posh Spice και νυν σχεδιάστρια εμφανίστηκε στο κατάστημα Browns Thomas του Δουβλίνου για να συνομιλήσει με τους fashionistas- θαυμαστές της στην ιρλανδική πρωτεύουσα. Η Beckham, που άφησε το ηλιόλουστο Λος Άντζελες για να παραβρεθεί στο event είχε εκφράσει από το Twitter τους προβληματισμούς της για τον καιρό και τα ρούχα που θα έπρεπε να πάρει μαζί της και κατέληξε σε ένα ελαφρύ, μάλλινο παλτό από την προσωπική της συλλογή για την επόμενη σεζόν, σε μαύρο χρώμα. Ένα ζευγάρι κλασικά ψηλοτάκουνα, και άψογο hairstyling και μακιγιάζ ήταν αρκετά για ένα υπέρκομψο, minimal chic look.

Jessica Alba
Η cool, αλλά πάντα στυλάτη ηθοποιός παραβρέθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Giffoni στην Ιταλία με ένα πολύ απλό, απογευματινό, καλοκαιρινό look. Η Alba απέτησε φόρο τιμής στην ιταλική μόδα, φορώντας ένα total look του πιο iconic -ίσως- οίκου της χώρας: του Salvatore Ferragamo. Ένα απλό, λευκό, midi φόρεμα με bronze τελειώματα και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα στην ίδια, χρυσή απόχρωση ήταν αρκετά για να λάμψει η στυλάτη ηθοποιός μένοντας πιστή στο απλό, νεανικό, καλιφορνέζικο στυλ της.

Jessica Biel
Η μέλλουσα κυρία Timberlake βρέθηκε στο Φεστιβάλ Comic- Con στο San Diego της Καλιφόρνια, για να συζητήσει την τελευταία της ταινία, Total Recall. Το look της, για την περίσταση, ήταν σέξι, avant garde και πολύ- πολύ θηλυκό. Η ασύμμετρη φούστα από PVC φέρει την υπογραφή του αντισυμβατικού Thierry Mugler, ενώ η ημιδιάφανη, λευκή μπλούζα είναι του brand Joe's Jeans. Ιδιοφυής συνδυασμός, για το total white look της Biel, είναι οι φλούο ροζ γόβες του Brian Atwood.