Οι 10 τρόποι για να ντυθείτε σαν celebrity

Οι 10 τρόποι για να ντυθείτε σαν celebrity

Τα must- have κομμάτια των αγαπημένων μας stars

Όπως κάθε fashionista που σέβεται τον εαυτό της έτσι και εμείς, τα κορίτσια του Queen, κοιτάμε μετά μανίας τις paparazzi φωτογραφίες των αγαπημένων μας stars, προσπαθώντας να ανακαλύψουμε το μυστικό τους για στυλάτες, relaxed και ταυτοχρονα αψεγάδιαστες καθημερινές εμφανίσεις. Συγκεντρώσαμε μία λίστα με το Top10 των κομματιών- κλειδιών που δεν λείπουν από την γκαρτναρόμπα των ενημερωμένων trendsetters και τους βγάζουν ασπροπρόσωπους ανά πάσα στιγμή.

1) Γυαλιά ηλίου
Κάντε το όπως η Beyonce, που δεν παραλείπει, ποτέ, να φορέσει ένα εντυπωσιακό ζευγάρι. Τα geek- chic, ολοστρόγγυλα της φωτογραφίας ταιριάζουν στα πρόσωπα κάθε σχήματος. Για αρχή, αποκτήστε ένα ζευγάρι σε κλασικό μαύρο, ή καφέ χρώμα.


2) Nude ψηλοτάκουνα
Για chic, σοφιστικέ στυλ, σε κάθε εμφάνιση, προτιμήστε ένα ζευγάρι κλασικές γόβες σε tan απόχρωση. Δεν υπάρχει κομμάτι στην γκαρνταρόμπα σας που να μην ταιριάζουν και, επιπλέον, μακραίνουν το πόδι.


3) Statement παπούτσια
Κάποια παπούτσια είναι φτιαγμένα αποκλειστικά για περπάτημα ενώ άλλα φτιάχτηκαν και για να επιδεικνύονται. Αποκτήστε ένα ζευγάρι statement παπούτσια πυ θα αναβαθμίσουν στυλιστικά και το πιο απλό σας ντύσιμο. Καρφιά, τρουκς, αλυσίδες ή εκτυφλωτικά χρώματα αποτελούν τις καλύτερες επιλογές.


4) Εκτυφλωτικά πανωφόρια
Θα δώσουν χρώμα και τύπο στις εμφανίσεις σας. Προτιμήστε ένα παλτό σε κλασικό χρώμα, όπως το κόκκινο, το μπλε του κοβαλτίου ή το κίτρινο- μουσταρδί, για διαχρονικό στυλ.


5) Animal Print
Είτε πρόκειται για μία εντυπωσιακή μπλούζα, είτε για μία statement, λεοπάρ τσάντα, μην διστάσετε να απελευθερώσετε τα ζωώδη ένστικτα σας, και δεν θα χάσετε. Για τις λιγότερο τολμηρές, μία μόνο μικρή λεπτομέρεια σε ένα κατά τ' άλλα μονόχρωμο σύνολο, αρκεί για να κρατήσετε τους τόνους στο επίπεδο, ακριβώς, που θέλετε.


6) H Polished Daybag
Αν κι εσείς, όπως οι περισσότερες γυναίκες σήμερα, έχετε καθημερινά δεκάδες πράγματα τα φροντίσετε, μία υπερμεγέθης daybag, σε διαχρονικό σχέδιο, από αστραφτερό δέρμα λουστρίνι είναι η καλύτερη επιλογή για άνετες, αλλά και πολύ chic εμφανίσεις.


7) Το Μικρό Μαύρο Φόρεμα
Ό, τι και να πούμε θα είναι λίγο για το διαχρονικότερο και κομψότερο των φορεμάτων. Για να φορέσετε το δικό σας πολλές σεζόν, προτιμήστε ένα σε ίσια γραμμή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποκλείονται τα κομμάτια με ένα ενδιαφέρον twist (ενδοχομένως μία ασυμμετρία ή ένα σκίσιμο στο πλάι).

8) Κάτι να γυαλίζει
Μην διστάσετε να φορέσετε παγιέτες και στις πρωινές σας εμφανίσεις. Για looks Με το σωστό ακριβώς ποσοστό λάμψης, προτιμήστε ένα κομμάτι του ντυσίματός σας από παγιέτες, και κρατήστε τα υπόλοιπα κλασικά και μίνιμαλ.


9) Το Skinny τζιν
Δείξτε τα μακριά πόδια σας με ένα από τα πιο κλασικά κομμάτια του γυναικείου ντυσίματος: το skinny παντελόνι από denim. Προτιμήστε ένα παντελόνι με μήκος μέχρι τον αστράγαλο, σε ελαφρώς σκούρα απόχρωση για να φοριέται, με την ίδια ευκολία, πρωί και βράδυ.


10) Το μπλέιζερ
Οι αγαπημένες μας stars μας αποδεικνύουν ότι ένα καλοραμμένο μπλέιζερ προσθέτει φινέτσα σε κάθε outfit- από τα skinny jeans μας, μέχρ ένα μάξι, ανοιξιάτικο φόρεμα. Κλασικότερο χρώμα είναι, φυσικά, το μαύρο, αλλά οι πιο τολμηρές ψάξτε ένα σε λευκή, ιβουάρ απόχρωση που κάνει πιο edgy.