Chic to Chic

Chic to Chic

Αυτές είναι οι καλοντυμένες της εβδομάδας που τελειώνει

Και αυτή την εβδομάδα, δεν ήταν λίγες οι celebrity παρουσίες που ξεχωρίσαμε για τις καλόγουστες, καλοκαιρινές εμφανίσεις τους. Σε ανέμελες, streetstyle στιγμές, αλλά και στο κόκκινο χαλί, αυτές είναι οι πιο καλοντυμένες κυρίες της showbiz που ξεχωρίσαμε και αυτή την εβδομάδα.

Kristen Stewart
Εμπνευσμένη από τα menswear ήταν η εμφάνιση της ηθοποιού (λίγες μόνο ώρες πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο της παράνομης σχέσης της με τον σκηνοθέτη Rupert Sanders) στα Teen Choice Awards . Το εντυπωσιακό, μπροκάρ μπλέιζερ της σταρ είναι από την Resort συλλογή του Roberto Cavalli ενώ η Stewart επέλεξε (σοφά) να το συνδυάσει με δερμάτινο, skinny παντελόνι και ένα απλό, γκρι t- shirt. Οι κλασικές, μαύρες γόβες της δεν είναι άλλες από τις Pigalle του Christian Louboutin.

Eva Longoria
Την όμορφη «Νοικοκυρά σε Απόγνωση» συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός το Σαββατοκύριακο στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Το ασύμμετρο, εκτυφλωτικά πράσινο wrap dress της ηθοποιού είναι του label Vanessa Bruno, ενώ τα tan ψηλοτάκουνα πέδιλά της φέρουν την υπογραφή του αγαπημένου της shoe designer: του Brian Atwood.


Kylie Minogue
Έξω από το σπίτι της στο Λονδίνο φωτογραφήθηκε η λιλιπούτεια σταρ. Για τα εγκαίνια έκθεσης έργων του Andy Warhol στην γκαλερί Halcyon στη βρετανική πρωτεύουσα, η Minogue φόρεσε ένα απλό, κοντομάνικο shift dress της Stella McCartney. Μας αρέσει πολύ το εκτυφλωτικό, κόκκινο χρώμα του, αλλά και τα ολόχρυσα peep toes με τα οποία το συνδύασε.

Kate Bosworth
Σε shopping εξόρμησή της στο Λος Άντζελες, η ηθοποιός, που είναι γνωστή για το χαρακτηριστικό, boho στυλ της, εμφανίστηκε με φόρεμα με εξωτικά prints από την Water συλλογή των H&M και ένα ζευγάρι tan flat σανδάλια.

Zooey Deschanel
Η γλυκιά πρωταγωνίστρια του New Girl παραβρέθηκε στα Teen Choice Awards με φόρεμα από την Resort συλλογή της Monique Lhuillier. Η –χρώματος μπλε του κοβαλτίου- δημιουργία ανέδειξε τέλεια το μοναδικό, girlie στυλ της Deschanel. Το φόρεμα συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα Giuseppe Zanotti και clutch του οίκου Jimmy Choo.

Διαβάστε ακόμα:

Katie & Anne λατρεύουν το ίδιο κεντητό top

Κάντο όπως η Amber Heard