Gisele Bundchen: Μία ζωή γεμάτη μόδα

Gisele Bundchen: Μία ζωή γεμάτη μόδα

Εδώ και 15 περίπου χρόνια το supermodel μονοπωλεί το ενδιαφέρον των fashionistas. Οι λόγοι, πολλοί.

Μόνο στη βρετανική Vogue, η Gisele Bundchen έχει, μέχρι σήμερα 13 εξώφυλλα στο ενεργητικό της. Το πρώτο κυκλοφόρησε το 1998, μόλις ένα χρόνο αφού ο εκλιπόν Alexander McQueen την επέλεξε για το iconic show του, με θέμα τη Βροχή. Ο διάσημος couturier την αποκάλεσε «Το Σώμα» και σύντομα, η Gisele βρέθηκε να φωτογραφίζεται για καμπάνιες των μεγαλύτερων οίκων, όπως οι Missoni, Chloé, Dolce & Gabbana, Valentino και Versace, σηματοδοτώντας, ταυτόχρονα, την στροφή του κόσμου της μόδας σε πιο θηλυκά μοντέλα και επαναφέροντας ένα πιο σέξι, feminine πρότυπο έναντι των υπερβολικά λεπτών, «αγορίστικων» αναλογιών της εποχής.

Το 2000 ξεκίνησε η σχέση της με τον superstar Leonardo DiCaprio και υπέγραψε με το iconic lingerie label Victoria's Secret- ένα από τα επικερδέστερα συμβόλαια της καριέρας της. Μέχρι το 2005, όταν τελείωσε και η σχέση της με τον DiCaprio, η Gisele ήταν ήδη, ένα από τα πιο ακτιβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου.

Το Φεβρουάριο του 2009 παντρεύτηκε τον παίκτη των New England Patriots, Tom Brady, και τον Δεκέμβριο της ίδια χρονιάς ήρθε στον κόσμο το πρώτο παιδί του ζευγαριού, ο γιός τους, Benjamin. Μόλις έξι μήνες μετά την γέννηση του γιου της, η Gisele επέστρεψε στην πασαρέλα. Έκτοτε, κάθε εμφάνισή της, είτε σε κάποιο catwalk, είτε σε διάφορες καμπάνιες, είτε στο κόκκινο χαλί αποτελεί θέμα συζήτησης και στυλιστικό παράδειγμα.

Διαβάστε ακόμα:

Πόσα «βγάζει» η Gisele το χρόνο;

Leonardo DiCaprio: Η έξοδος με την αγαπημένη του

Gisele: Η κοιλίτσα της την πρόδωσε