Katy Perry: το μουσταρδί φόρεμα δεν έκανε καλά τη δουλειά του

Katy Perry: το μουσταρδί φόρεμα δεν έκανε καλά τη δουλειά του

Στην τελευταία της εμφάνιση η νεαρή pop star δεν κατάφερε να μας κερδίσει.

Παρόλο που δεν είμαστε από εκείνους που δυσανασχετούν με τα extravagant outfit και χτενίσματα της Katy Perry, χαρήκαμε όταν πρωτοείδαμε τις φωτογραφίες από την τελευταία της εμφάνιση που είναι πολύ basic σε σχέση με όσα μας έχει συνηθίσει. Μόνο που όταν κοιτάξαμε πιο προσεκτικά, απογοητευτήκαμε.

Η εικοσιοκτάχρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια, στιχουργός και ηθοποιός Katy βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Rio de Janeiro της Βραζιλίας για την προώθηση της νέας της 3D ταινίας «Katy Perry: Part of Me» και χθες παρευρέθηκε στο καθιερωμένο photocall στο ξενοδοχείο Fasano στην Ipanema , όπου οι fans της είχαν την ευκαιρία να την δουν από κοντά.

Για αυτήν, λοιπόν, την εμφάνιση της συνδύασε ένα μουσταρδί φόρεμα με έντονα κοψίματα στο μπούστο από τη φθινοπωρινή 2012 συλλογή Versus του οίκου Versace με υπέροχες μωβ Brian Atwood «Power Studs» γόβες, που ήδη πολλές celebrities έχουν αγαπήσει. Ένα απλό καρέ σε μαύρο χρώμα συμπλήρωσε το look της που δεν είναι κακό, αλλά δεν μας ξετρέλανε κιόλας.

Βλέπετε, νομίζουμε πως το εν λόγω φόρεμα διέγραφε κάπως περίεργα το στήθος της και δεν αναδείκνυε τη σιλουέτα της. Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε επίσης:

Katy Perry: Sexy Goth κι όποιος αντέξει

Τα πιο ξεκαρδιστικά outfits της Katy Perry!