Ποιο supermodel αισθάνεται πανέμορφη με δαντελένια φόρμα;

Ποιο supermodel αισθάνεται πανέμορφη με δαντελένια φόρμα;

Και το πόσταρε στο twitter;

Το Maxim την ανέδειξε την πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο κι εκείνη δεν σταματά να επιβεβαιώνει τον τίτλο της, ακριβώς όπως έκανε με την τελευταία της φωτογράφιση, δίνοντας μικρά teasers σρους followers της στο twitter.

Δεν είναι άλλη από την καυτή Bar Refaeli η οποία εμφανίστηκε με μία προκλητική, μαύρη, δαντελένια φόρμα για την τελευταία της δουλειά- δεν παρέλειψε όμως να την κυκλοφορήσει και να φωτογραφηθεί για έναν πιο ανεπίσημο σκοπό στο διάλειμμά της, προκειμένου να δώσει τροφή στο twitter της.

«Αισθάνομαι πανέμορφη», είπε η 27χρονη Ισραηλινή καλλονή χτυπώντας μέτρητα retweets και likes στο instagram. Ξαναπόσταρε φωτογραφίες γράφοντας «Από την αυριανή φωτογράφιση! Ανυπομονώ να τη δείτε, παιδιά!»

Ο λόγος του ενθουσιασμού της όμως ήταν το smoky eye μακιγιάζ, όμως και η φόρμα δεν κακόπεσε στους fan της. Η Bar έχει μανία με το social networking ανεβάζοντας συνεχώς φωτογραφίες από όπου βρεθεί ή σταθεί! Πάντως συνεχίζει να 'στέκεται' στο ύψος της με κορμί που πολλές ζηλεύουν, δείχνοντας αψεγάδιαστη ακόμη κι αν το μόνο που την καλύπτει είναι ελαστική μαύρη δαντέλα...

Διαβάστε ακόμη:

Sherlyn Chopra: H πρώτη Ινδή που φωτογραφήθηκε για το Playboy!



Τα καλοκαιρινά σορτσάκια της Miranda Kerr

Fashion Icons From Hell: Μαμαααααά!