Anna Wintour: Ο Διάβολος δε φορούσε Prada

Anna Wintour: Ο Διάβολος δε φορούσε Prada

H Editor in chief της αμερικάνικης Vogue περνάει απαρατήρητη.

Η Anna Wintour είναι η γυναίκα πίσω από την αμερικάνικη Vogue, ίσως η πιο δυνατή παίκτρια στη σκακιέρα της μόδας μαζί με μερικά ονόματα ακόμα που χωράνε στα δάχτυλα του ενός χεριού. Είναι επίσης η γυναίκα πίσω από τα στερεότυπα, αφού δεν αποχωρίζεται ποτέ τα μαύρα της γυαλιά, τα πανύψηλα τακούνια, το καρέ bob χτένισμα και το σνομπ ύφος.

Μικροκαμωμένη με λεπτό κορμί και μόνιμο βλέμμα απέχθειας απέναντι σε οποιοδήποτε ερέθισμα, εάν δεν είχε το κύρος και την εξουσία να ελέγχει τη βιομηχανία της μόδας, το μόνο εργοστάσιο στο οποίο θα εργαζόταν θα ήταν οι κλωστές «Πεταλούδα» και αυτό χαριστικά. Σε αυτήν της την εμφάνιση κατά τη διάρκεια του fashion week στο Μιλάνο, δείχνει να θέλει να εφαρμόσει το «ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε», κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της σε κάποια από τις ιταλικές πασαρέλες.

Με ένα στιλ πιο αδιάφορο και από αυτό της γειτόνισσάς που βαριέστε να χαιρετήσετε το πρωί, αρχίζει να φανερώνει δείγματα αδυναμίας ακόμα και στο δυνατό της σημείο δηλαδή στις trend set εμφανίσεις.

Διατηρώντας ένα σικάτο φινίρισμα και αποπνέοντας πολυτέλεια και σνομπισμό, επενδύει σε ένα καμηλό παλτό με γούνινο γιακά το οποίο σκεπάζει με χρωματική αντιπαράθεση το φόρεμά της, στις αποχρώσεις του μαύρου, του μωβ και του λευκού. Το διπλό κολιέ και οι μαύρες ψηλές μπότες συμπληρώνουν αδιάφορα το look κάνοντας μας να απορούμε για αυτό το στιλιστικό ατόπημα.

Μήπως η κυρία Vogue βαριέται;