Celebrity μαθήματα στυλ: Πώς να φορέσετε το πουά!

Celebrity μαθήματα στυλ: Πώς να φορέσετε το πουά!

Δείτε τις διάσημες κυρίες να απογειώνουν το trend

Το πουά έχει σίγουρα βρει το δρόμο του στις ντουλάπες των περισσότερων από εμάς, συμπεριλαμβανομένων και αρκετών celebrities, οι οποίες το φόρεσαν με υποδειγματικό τρόπο, δείχνοντάς μας τον δρόμο προς το απόλυτο στυλ.

Ένα εμπριμέ κλασικό σε πορεία χρόνου, που όμως αν δεν φορεθεί σωστά μπορεί να μας κάνει να δείχνουμε kitch, θέλει το σωστό χειρισμό. Οι αγαπημένες μας σταρ, μας διδάσκουν πώς να το ενσωματώσουμε στο καθημερινό και βραδινό μας look εύκολα και ξεχωριστά κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Για παράδειγμα η Nicky Hilton, το συνδυάζει με δερμάτινα, ενώ οι Diane Kruger και Heidi Klum, επιλέγουν πουά βραδινά φορέματα με κλασικό ύφος. Η ανερχόμενη Rose Byrne απογειώνει το office-chic και η Beyonce γράφει ιστορία!

Σε πιο καλοκαιρινό mood οι άνετες Michelle Williams και Jessica Alba παίζουν με το tomboy style δίνοντας ένα πιο νεανικό και καθημερινό στυλ στην εμφάνισή τους φορώντας το με φαρδιά παντελόνια ή σορτς.

Συμπέρασμα; Τολμήστε το! Μάξι και μίνι φορέματα, ταγέρ, συνδυασμός prints, σορτσάκια, φούστες, μπλουζάκια και πουκάμισα όλα έχουν τη δύναμη να δώσουν αυτό το κάτι παραπάνω στο στυλ μας. Αν δεν σας εμπνέει το total-look ή το ρούχο, διαλέξτε ένα πουά παπούτσι ή τσάντα- ακόμη και φουλάρι όπως έκανε η Rihanna. Δεν έχετε παρά να ξεφυλλίσετε τη photo gallery και να πάρετε ιδέες για κάθε στυλ και γούστο, μέσα από τη μεγάλη λίστα μας..

Διαβάστε ακόμη:

Η εμπριμέ φούστα: Μαθήματα από τις σταρ!

Η εντυπωσιακή Miranda Kerr με πέδιλα Bally!

Πιάσε κίτρινο: Όπως οι σταρ!