Η υπέροχη ψάθινη τσάντα της Dita Von Teese

Η υπέροχη ψάθινη τσάντα της Dita Von Teese

Με υπογραφή Dolce & Gabbana

H Dita Von Teese, η πιο διάσημην και artistic χορέυτρια burlesque στον κόσμο είναι ταυτόχρονα και ένα από τ αμεγαλύτερα style icons. Με μεγάλη αγάπη για το vintage και το ρετρό στυλ, εξακολουθεί να μας εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση.

Εχτές εντοπίστηκε από τους paparazzi να βγαίνει από ένα ινστιτούτο ομορφιάς στο Λος Άντζελες φορώντας ένα υπέροχο μάξι μπλε μεταξωτό φόρεμα με κουμπιά μπροστά. Το φόρεμα συμπλήρωσε με ένα ζευγάρι μαύρα cat-eye γυαλιά ηλίου και επίσης μαύρα κλασικά πέδιλα με μέτριο ύψος τακουνιού που έδεναν στον αστράγαλο.

Αυτό που κυριολεκτικά έκλεψε την παράσταση από την αισθησιακή χορεύτρια με τη λατρεία στο κόκκινο κραγιόν ήταν η τσάντα της. Άκρως καλοκαιρινή και chic, μία τσάντα από ψάθα λυγαριάς του οίκου Dolce & Gabbana μας έκανε να παραμιλήσουμε. Με δερμάτινες λεπτομέρειες και λουκετάκι, ναι μεν έχει το στυλ που παραπέμπει σε καλαθάκι του πικ-νικ, όμως δεν πάυει να είναι μία υπέροχη θηλυκή tote!

Η συγκεκριμένη τσάντα ανήκει στην συλλογή Spring/Summer 2012 του οίκου Dolce & Gabbana και πωλείται στην τιμή των $2,695.

Διαβάστε ακόμη:

Πορτοκαλοπράσινο: ΤΟ καλοκαιρινό στυλ!

«Natalia»: η Tom Ford τσάντα που αρχίζουν να λατρεύουν οι celebrities

Celebrity μαθήματα στυλ: Πώς να φορέσετε το πουά!