Gossip Girl: Τα looks της 6ης σεζόν που ήδη ζηλέψαμε

Gossip Girl: Τα looks της 6ης σεζόν που ήδη ζηλέψαμε

Τι φόρεσε (πάλι) η Serena;

Μπορεί να μην ξέρουμε τι θα γίνει στην τελευταία σεζόν του Gossip Girl αλλά, προς το παρόν, έχουμε μία ιδέα για το τι θα φοράει η Serena Van Der Woodsen (κατά κόσμον Blake Lively) και οι διάσημες φίλες της. Ο φωτογραφικός φακός των paparazzi καθημερινά βρίσκεται στο Μανχάταν, όπου «συλλαμβάνει» σκηνές από τα γυρίσματα του επιτυχημένου σήριαλ και -κυρίως- από τα outfits των πρωταγωνιστών του.

Έτσι, τελευταία είδαμε την πρωταγωνίστρια με σέξι, μίνι φόρεμα, σε σκούρο μπλε χρώμα, συνδυασμένο με κίτρινα, snakeskin ψηλοτάκουνα και chain bag. Τα ίδια ψηλοτάκουνα φόρεσε η Lively λίγες μέρες πριν, μαζί με μίνι, φλοράλ φούστα Haute Hippie, nude τοπ και κίτρινη, neon day bag, σε μία εμφάνιση πιο καθημερινή, αλλά πάντα κοριτσίστικη και σέξι.

Η βασίλισσα του Upper East Side μας εξέπληξε ευχάριστα (αν ένα look με τέλειο, mix & match styling φορεμένο από την Serena μπορεί να θεωρηθεί έκπληξη) και όταν συνδύασε midi, φλοράλ, πλισέ φούστα του brand Haute Hippie, που τείνει να μπει στη λίστα με τα αγαπημένα μας, με πορτοκαλί tank top, Alice + Olivia και τυρκουάζ peep- toe πλατφόρμες του Christian Louboutin. Και βέβαια, δεν μπορούμε να βγάλουμε από το μυαλό μας το μπλε φόρεμα του Marc Jacobs, με τα κοραλλί ψηλοτάκουνα πέδιλα Christian Dior, που φόρεσε η σταρ την πρώτη ημέρα των γυρισμάτων της τελευταίας σεζόν. Το μόνο που σκεφτόμαστε είανι ότι μας πιάνει μελαγχολία, που αυτή είναι η τελευταία σεζόν του Gossip Girl, και αναρωτιόμαστε από πού θα αντλούμε στυλιστική έμπνευση, μετά το τέλος της.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιο είναι το αγαπημένο eyeliner της Blake Lively και της Leighton Meester;
H Alexa Chung στο Gossip Girl
Βlake Lively: Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο έχει παχύνει