Chic to Chic

Chic to Chic

Οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα

Εν μέσω καύσωνα, μία ακόμα εβδομάδα φτάνει στο τέλος της και το Queen σας παρουσιάζει τις κυρίες της διεθνούς showbiz που ξεχώρισε για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους- στο κόκκινο χαλί, αλλά και στον δρόμο.

Sarah Jessica Parker
Η ηθοποιός- style icon ακόμα και στις πιο απλές εμφανίσεις της καταφέρνει να κάνει την διαφορά και η εμφάνισή της, στους δρόμους της Νέας Υόρκης, την περασμένη Δευτέρα, δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Η πρωταγωνίστρια του Sex and the City εμφανίστηκε, απλή μεν, πολύ stylish δε, με μαύρο, πλισέ tank φόρεμα του Steven Alan, το οποίο συνδύασε με flat παπούτσια «Walker», του Jimmy Choo.

Jennifer Garner
Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της ηθοποιού και συζύγου του Ben Affleck, μετά την γέννηση του γιού τους, Samuel, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η όμορφη Jennifer βρέθηκε στην πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας όπου πρωταγωνιστεί, «The Odd Life of Timothy Green», στο Χόλιγουντ. Το κεραμιδί φόρεμα και τα απαστράπτοντα peep toes του οίκου Lanvin μεταμόρφωσαν την διάσημη μανούλα, στην σταρ που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε.

Rihanna
Η τραγουδίστρια ξενάγησε την Oprah Winfrey στην γενέτειρά της, στα Barbados, για τις ανάγκες της τηλεοπτικής εκπομπής «Oprah's Next Chapter». Η 24χρονη ξενάγησε την παρουσιάστρια φορώντας φλοράλ, τυρκουάζ φόρεμα από την resort συλλογή του ταλαντούχου Marc Jacobs.

Jessica Alba
Η ηθοποιός, που αποτελεί από τις αγαπημένες υπάρξεις αυτής εδώ της στήλης, ειδικά όσον αφορά τα streetstyle της, μας χάρισε μία ακόμα καλαίσθητη, καθημερινή εμφάνιση, από τους δρόμους του Λος Άντζελες. Με ροδακινί μπλέιζερ, του brand Finders Keepers, μαύρο, skinny παντελόνι J Brand και ιβουάρ τοπ, η Alba έκανε πιο θηλυκή την εμφάνισή της με την φλοράλ τσάντα από την συλλογή της Tory Burch, για το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Emmy Rossum
Η τραγουδίστρια και ηθοποιός φωτογραφήθηκε στη Νέα Υόρκη όπου βρέθηκε με σκοπό να γυρίσει μία guest εμφάνιση στην κριτική επιτροπή του reality μόδας, Project Runway. Η Rossum είναι γνωστή για το –απόλυτα θηλυκό- στυλ της και, φυσικά, δεν χάλασε το χατήρι στους fans της να την απολαύσουν σε μία ακόμα, ultra stylish εμφάνιση. Το φούξια cocktail dress από τούλι, που φόρεσε για την περίσταση, φέρει την υπογραφή της σχεδιάστριας Monique Lhuillier.

Διαβάστε ακόμα:

Πορτοκαλοπράσινο: ΤΟ καλοκαιρινό στυλ!
Fendi 2Jours Elite: η τσάντα που έγινε αμέσως αντικείμενο πόθου
Gossip Girl: Τα looks της 6ης σεζόν που ήδη ζηλέψαμε