Κate Middleton: τι φόρεσε στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων;

Κate Middleton: τι φόρεσε στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων;

Η Δούκισσα του Cambridge στην χθεσινή τελετή λήξης έκανε άλλη μια «άοσμη» εμφάνιση.

Μπορεί να είναι συνεχώς πρωτοσέλιδο στις βρετανικές εφημερίδες, μπορεί το όνομά της να έχει ακουστεί σε κάθε σχεδόν γωνιά του πλανήτη, μπορεί στη χθεσινή τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου να κέρδισε ουκ ολίγα κοντινά πλάνα, όμως, στυλιστικά δεν θέλει να αναβαθμιστεί.

Ο λόγος για τη Δούκισσα του Cambridge Kate Middleton η οποία χθες παρευρέθη στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στη βρετανική πρωτεύουσα με ένα outfit που δεν μας συγκίνησε καθόλου. Επέλεξε ένα φόρεμα της βρετανικής εταιρίας Whistles σε συνδυασμό με μια τσάντα της επίσης Βρετανίδας σχεδιάστριας Anya Hindmarch. Μήπως, όμως, αυτό το φόρεμα το έχουμε ξαναδεί; Το είχε φορέσει λίγους μήνες πριν και στον εορτασμό των εξήντα χρόνων στο θρόνο της βασίλισσας.

Βαρεθήκατε ήδη; Εμείς πάντως ναι, ειδικά όταν βλέπουμε το χτένισμά της που πεισματικά αρνείται να πειράξει λίγο (θα θέλαμε πολύ μια φορά να τη δούμε με τα μαλλιά επάνω) και ξέροντας πως υπάρχουν τόσοι Βρετανοί σχεδιαστές δημιουργίες των οποίων θα μπορούσε να επιλέξει.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί η Kate Middleton έβγαλε τα παπούτσια σε δημόσια εμφάνισή της;

Kate Middleton: υποδέχτηκε την Ολυμπιακή φλόγα με Zara