Supermodel λάμψη στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου!

Supermodel λάμψη στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου!

Τι φόρεσαν οι θεές του catwalk και πώς τις υποδέχτηκε το κοινό;

Η τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου είχε και μόδα, βεβαίως- βεβαίως, περιλαμβάνοντας μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα που ανέδειξε η χώρα τα οποία φόρεσαν ιδιαίτερες δημιουργίες κορυφαίων σχεδιαστών.

Στη σκηνή που παρακολούθησε όλος ο πλανήτης περπάτησαν οι Kate Moss και Naomi Campbell με ΜcQueen, η Lily Cole με Εrdem , η Lily Donaldson με Vivienne Westwood, η Jourdan Dunn με Jonathan Saunders φόρεμα και headpiece Stephen Jοnes, η Karen Elson με Burberry, η Georgia May Jagger με Victoria Beckham, ο David Gandy με Paul Smith και η Stella Tennant με Christopher Kane.

Στην τελετή εμφανίστηκε και η Alessandra Ambrosio, αλλά όχι στη σκηνή με τα άλλα μοντέλα. Και ενώ στην αρχή η εμφάνιση των supermodels καταχειροκροτήθηκε, ξαφνικά το κoινό άρχισε να συνειδητοποιεί τι βλέπει και δεν άργησε να ξεσπάσει ο πόλεμος στο twitter, αρχικά μέσα από τους πολίτες.

Απορία πρώτη: Μα καλά! Τι δουλειά εχει η πασαρέλα στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Απορία δεύτερη: Τα ιδεώδη που έχει να προβάλλει η χώρα μας είναι... το σχέδιο μόδας;

Απορία τρίτη: Αυτές είναι τα πρότυπα για τις νέες γενιές;

Απορία τέταρτη: Τι δουλειά έχει η Victoria Beckham ανάμεσα σε ονόματα όπως Burberry, Vivienne Westwood και Alexander McQueen;

Facebook και twitter διασήμων όπως και προσωπικοτήτων της πολιτικής σκηνής της Βρετανίας, κόντεψαν να πέσουν από ατάκες τύπου:

«Η Moss θα κάνει μετά το δικό της test anti-doping! Να δούμε τι καινούριο θα της βρουν!» (Piers Morgan)

«Από πότε χρήστες ναρκωτικών ουσιών παρουσιάζονται σαν πρότυπα και μοντέλα ζωής; Η πομπώδης και εγωκεντρική βιομηχανία της μόδας επάνω σε πλήρη αντιδιαστολή με τον πραγματικά αξιόλογο κόσμο γύρω της» (Lauren Rutherford)

«Η Naomi Campbell: πήρε το χρυσό στην ρίψη κινητών τηλεφώνων» (Jojo Mayes), ενώ «η Kate Moss αντιπροσωπεύει τα Ολυμπιακά ιδεώδη της μη χρήσης ναρκωτικών, μη καπνίσματος και της επίτευξης εργου! Βοηθήστε με σας παρακαλώ!» (Charles Arthur)

«Το καλό με τους Ολυμπιακούς είναι ότι για αλλαγή προβάλλουμε ιδανικά και όχι celebrities!» (Rob Hearn)

Ο κόσμος βέβαια αντέδρασε και στην παρουσία του ονόματος Beckham ανάμεσα στους διάσημους Βρετανούς σχεδιαστές– η οποία εμφανίστηκε στο χώρο της μόδας μόλις το 2007 - και πλασάρεται ως Βρετανίδα σχεδιάστρια ενώ όλα τα κομμάτια της φτιάχνονται στο Μαρόκο και την Πορτογαλία. Τα ρούχα δεν σχεδιάζονται καν από την ίδια αλλά από μία ομάδα 11 ατόμων (πατρονίστ και σχεδιαστές) με τιμές που μπορεί να φτάνουν τις 1,200 λίρες για ένα κολάν!

Και η μάχη του twitter συνεχίζεται! Εσείς πώς βρίσκετε αυτό το κομμάτι της τελετής; Για τους Λονδρέζους πάντως μάλλον τα μοντέλα δεν πήραν το χρυσό, καθώς η εμφάνισή τους κάτω από τη φλόγα τους φαίνεται το πιο μελανό κομμάτι των Ολυμπιακών Αγώνων...

Διαβάστε ακόμη:

Τελετή λήξης 30η Ολυμπιάδας: Καλύτερα νεκρός ροκάς, παρά –σχεδόν-ζωντανή Μπέκαμ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ποζάρει στο twitter γυμνός με το μετάλλιό του

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πρόταση γάμου σε αθλήτρια την ώρα του αγώνα!