Flower headbands: Από την Lana Del Rey στα κεφάλια όλων των celebrities!

Flower headbands: Από την Lana Del Rey στα κεφάλια όλων των celebrities!

Οι celebrities τα έχουν λατρέψει, γιατί όχι κι εμείς;

Ίσως δεν υπάρχει τίποτα πιο απλό και ρομαντικό από ένα floral headband στα μαλλιά προκειμένου να αισθανθείτε σε βάθος την boho καλοκαιρινή διάθεση. To είδαμε και το λατρέψαμε στην statement εκδοχή του από την Lana Del Rey, πολλές την μιμήθηκαν ενώ υπήρξαν κι άλλες που προτίμησαν κάτι πιο διακριτικό. Οι Kirsten Dunst, Katy Perry και Vanessa Hudgens είναι μερικές από αυτές, πίσω όμως δεν έμειναν οι Keira Knightley, Ashlee Simpson και το ανερχόμενο δίδυμο DJ και βιολονίστ Mia Moretti και Caitlin Moe.

Η Kirsten και η Keira το φόρεσαν στο κόκκινο χαλί, ενώ η Vanessa απογείωσε το φλοράλ στεφανάκι της στο φεστιβάλ Coachella. Τελευταίες, οι Mia και η Caitlin δοκίμασαν τα δικά τους σε ένα από τα μεγαλύτερα events της Νέας Υόρκης σε πιο χειμερινό στυλ. Φαντάζομαι παρατηρήσατε ότι το trend έχει κάνει τις εμφανίσεις του και σε πολλές συλλογές μεγάλων οίκων για το φθινόπωρο και το χειμώνα 2012-2013...

Όσες το φοβηθήκατε μπορείτε ακόμη να τολμήσετε την καλοκαιρινή πιο ανάλαφρη εκδοχή του, βρίσκοντας το τέλειο headband και ανεβάζοντας το στυλ σας, τόσο φορώντας ένα σκισμένο τζιν όσο και μία επίσημη τουαλέτα. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί είναι τόσο υποτιμημένο σαν αξεσουάρ αφού μπορεί κανείς απλά προσθέτοντας κάτι στα μαλλιά του να αλλάξει όλο του το στυλ. Αντί κανείς να ταλαιπωρείται με χτενίσματα και χημικά, μπορεί μα μία κίνηση να λύει τα χέρια του με τον πιο chic τρόπο.

Είτε είναι εμπνευσμένα από τους Hippies είτε από τη δεκαετία του '20, πιστεύουμε ότι υπάρχει το ιδανικό για κάθε στυλ. Δείτε πώς το φόρεσαν οι celebrities και πάρτε ιδέες για Αύγουστο και Σεπτέμβρη... οι προτάσεις του χειμώνα είναι κατά πολύ πιο δυναμικές!

Διαβάστε ακόμη:

Star Love: Aviators, διαχρονικά γυαλιά ηλίου!

Η Rachel Zoe και η μανία με τη Givenchy Antigona τσάντα της!

Celebrity μαθήματα στυλ: Πώς να φορέσετε το πουά!