Τα αγαπημένα των celebrities: To floral φορμάκι

Τα αγαπημένα των celebrities: To floral φορμάκι

Όπως το φόρεσαν γνωστά style icons

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το φλοράλ φορμάκι κατατάσσεται στην κατηγορία των πιο δημοφιλών trends όντας ένας άνετος και ταυτόχρονα σοφιστικέ τρόπος να προβάλλει μία γυναίκα την girlie και sexy της πλευρά. To είδαμε στις πασαρέλες των Karl Lagerfeld, Derek Lem, Twenty8Twelve και όχι μόνο. Με το φλοράλ να παραμένει στην κορυφή ο συνδιασμός των δύο μας δίνει το ιδανικό alla day outfit.

Οι ολόσωμες φόρμες, είναι όντως πολύ κολακευτικές, αέρινες και ιδανικές για να μας βγάζουν από τη δύσκολη θέση των συνδυασμών, ιδίως όταν το θερμόμετρο χτυπά υψηλά νούμερα. Μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ, αν και πρέπει πάντα να δίνουμε βάση στον σωματότυπό μας προκειμένου να τονίσουμε τα θετικά στοιχεία της σιλουέτας μας. Τα αγαπημένα μας floral rompers όπως λέφονται μπορούν να φορεθούν με flats (σαγιονάρες, espandrilles, sneakers, αρβύλες) ή με πλατφόρμες και πέδιλα ή ankle boots- με γόβες η αλήθεια είναι δεν μας πολυκάθεται!

Για τις βραδινές σας εμφανίσεις καλό θα ήταν να επιλέξετε πιο καλά υφάσματα, ενώ για τις καθημερινές στιγμές το βαμβακερό και το jersey είναι ιδανικά. Μπορούμε ακόμη να παίξουμε με τα prints και να αναμείξουμε το φλοράλ με το ριγέ, το πουά ακόμη και το καρό. Αν το φορμάκι είναι ριχτό ή μεσάτο μπορούμε να το τονίσουμε στο σηεμείο της μέσης με μία λεπτή ζώνη. Δείτε πώς το φορούν οι celebrities και πάρτε ιδέες.

Διαβάστε ακόμη:

Celebrity μαθήματα στυλ: Πώς να φορέσετε το πουά!

Πορτοκαλοπράσινο: ΤΟ καλοκαιρινό στυλ!

Η υπέροχη ψάθινη τσάντα της Dita Von Teese