Είδωλα της μόδας παραδίδουν μαθήματα στυλ σε 2 ρόδες!

Είδωλα της μόδας παραδίδουν μαθήματα στυλ σε 2 ρόδες!

Είναι απλά ανεπανάληπτες...

Οι πιο δυναμικές και αξιόλογες trendsetters προτιμούν το ποδήλατο για τις μετακινήσεις τους. Έχουν οικολογική συνείδηση και την υπερασπίζονται μέχρι τελικής πτώσης- ενώ αρνούνται να παραμελήσουν το σώμα τους ακόμη και με ένα τόσο βεβαρημένο πρόγραμμα που δεν τους αφήνει σχεδόν καθόλου χρόνο, ανάμεσα σε φωτογραφίσεις, editorials, επιδείξεις μόδας, συνεντέυξεις και ταινίες.

Ακόμη και αυτό όμως το κάνουν με στυλ, άλλες πιο σπορ, άλλες πιο κοριτσίστικα και κάποιες άλλες πιο chic και posh από ότι μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους. Ακόμη και για την άφιξή τους στο κόκκινο χαλί είναι ικανές να χρησιμοποιήσουν ποδήλατο το οποίο... μπορούν να καβαλήσουν με ασφάλεια στην πόλη ακομη και με 12 ποντα στιλέτα και μεταξωτά φορέματα! Και όμως μπορούν! Ειναί να απορεί κανείς, και πολλές φορές όταν τις συλλαμβάνει ο φωτογραφικός φακός σκεφτόμαστε: 'Μήπως είναι στημένο;'

Και όμως όχι! Τόσο η θρυλική fashion editor και στιλίστρια των επωνύμων Catherine Baba, όσο και η Olivia Palermo έχουν δώσει αμέτρητες συνεντεύξεις εξηγώντας πόσο έυκολο τους είναι πλέον να ανεβαίνουν στο ποδήλατο ντυμένες έτσι ενώ έχουν καταγραφεί και σε βίντεο να το κάνουν για ώρες!

Το παράδειγμά τους ακολουθούν οι επίσης υπέρ-στιλάτες Agyness Deyn, η blogger και μοντέλο Julia Engel, η Kristen Bell, η Keri Russell, η Kινέζα fashion editor Cim Liu καθώς και οι πιο grunge του είδους Alexa Chung, Chloe Chevigny και Erin Fetherston με τις sporty Blake Lively, Erin Hatherton και Helena Christensen να ακολουθούν κατά πόδας!

Πάρτε μαθήματα στυλ και έξυπνων τρόπων να κάνετε οικονομία στη βενζίνη ενώ γυμνάζεστε προστατεύοντας το περιβάλλον!

Διαβάστε ακόμη:

Ιδού οι καλύτερες εμφανίσεις της εβδομάδας που πέρασε!

Τα αγαπημένα των celebrities: To floral φορμάκι

Πλατφόρμες με print: Το statement shoe των διασήμων