Ιδού οι καλύτερες εμφανίσεις της εβδομάδας που πέρασε!

Ιδού οι καλύτερες εμφανίσεις της εβδομάδας που πέρασε!

Ποιες celebrities μας εντυπωσίασαν;

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια κι εμείς κάθε άλλο παρά για φτωχό στυλ θα μιλήσουμε - χωρίς να σημαίνει απαραίτητα πως πρέπει να ξοδεύουμε μια περιουσία γι αυτό, ας περάσουμε με γοργούς ρυθμούς στις υποδειγματικές εμφανίσεις των διάσημων κυριών της εβδομάδας που μας πέρασε:

H Eva Longoria είναι και επιχειρηματίας. Ενώ επέβλεπε το νέο και hot εστιατόριό της στο Hollywood, ονόματι Beso, κατέπληξε πελάτες και περαστικούς βγαίνοντας έξω με ένα κατακόκκινο chic φόρεμα. Μη φανταστείτε ότι το στυλ κοστίζει πάντα. Η όχι και τόσο απεγνωσμένη νοικοκυρά επέλεξε ένα φόρεμα Asos αξίας $65 το οποίο συνδύασε με κατακόκκινες Charlotte Olympia γόβες και μαύρο clutch.

Για ψώνια με τον καλό της Jamie Mazur, βγήκε η Alessandra Ambrosio στο West Hollywood, επιλέγοντας ένα κλασικό ασπρόμαυρο ριγέ τοπ και sexy μαύρο ξεφτισμένο σορτς. Την κατά τα άλλα απλή εμφάνιση συμπλήρωσε με μία black denim cutoffs, a Céline luggage tote, γυαλιά ηλίου Westward Leaning και το Jacquie Aiche κολιέ της που εδώ και μήνες δεν βγάζει από πάνω της. Την παράσταση έκλεψαν όμως οι μυτερές κόκκινες crimson μπότες της. Πολύ rock 'n' roll!

Η Jessica Biel εμφανίστηκε και στο Λονδίνο για το promotion της νέας της ταινίας Total Recall με μία κλασική αλλά ultrachic εμφάνιση. Έπαιξε με άσπρο και μαύρο και έκανε τη δική της κίνηση ματ. Αμάνικο λευκό τοπ και παντελόνι ZARA που ολοκλήρωσε με μυτερές μαύρες γόβες Jimmy Choo, αρκετά βραχιόλια, ένα μαύρο δαχτυλίδι και μία επίσης μαύρη Fendi. Δεν ξέρουμε αν ήταν δική της ιδέα ή του Justin, ήταν πάντως chic.

H θεά του στυλ, Kate Moss, εντυπωσίασε με ένα υπέροχο vintage μάξι φόρεμα σε μαύρο χρώμα κεντημένο με χρυσή κλωστή. Την εμφάνιση αυτή επέλεξε για το Ολυμπιακό after dinner που έδωσε η Naomi Campbell στο Λονδίνο. Τα πέδιλά της επίσης vintage ανήκουν στο label Valentino.

Η υπέροχη και πάντα κομψή Jessica Paré προτίμησε ένα Jason Wu φόρεμα με δαντέλα από την Resort 2013 συλλογή του για την άφιξή της στο κόκκινο χαλί του 11 καλοκαιρινού πάρτυ του περιοδικού InStyle στο West Hollywood. Με τσάντα του ιδίου και παπούτσια Manolo Blahnik, ολοκλήρωσε το look.

H Dree Hemingway δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει μία αναμενόμενη εμφάνιση και μας έβαλε τα γυαλιά επιλέγοντας ένα σύνολο από την συλλογή Resort 2013 του Marc Jacobs. Η Dree ήταν εκεί για την πρεμιέρα της ταινίας Camille Redouble, στο Locarno της Ελβετίας. Απλά υπέροχη με τη φυσική ομορφιά της να κυριαρχεί στο look.

H Jourdan Dunn δεν αποχωρίστηκε το χρυσό χρώμα ούτε μετά από την τελετή λήξης των Ολυμπιακών και αποφάσισε να κρατήσει το εντυπωσιακό look και εκτός της Ολυμπιακής πασαρέλας. Έδωσε κι εκείνη το 'παρών', λοιπόν, στο δείπνο της Naomi Campbell, επιλέγοντας ένα κρεμ χρυσό υπέρ-εφαρμοστό φόρεμα με πλεκτό πάνω μέρος που συμπληρώθηκε με επίσης χρυσά αξεσουάρ και τσαντάκι. Δεν μπορούμε παρά να θαυμάζουμε την αψεγάδιαστη σιλουέτα της.

Καιρό είχαμε να δούμε τη Maggie Gyllenhaal στο κόκκινο χαλί αν και είναι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και low-profile άτομο. Μια γυναίκα που προτιμά το ανεπιτήδευτο στυλ και τη φυσική λάμψη στο πέρασμα των χρόνων- ενώ διαθέτει μία από τις πιο αξιοζήλευτες γκαρνταρόμπες του Hollywood και όχι μόνο. Με μία indigo blue ολόσωμη φόρμα από το σχεδιαστικό δίδυμο Zero + Maria Cornejo και σακάκι Moschino Cheap & Chic ανάγει σε άλλο επίπεδο τον στυλ της εργαζόμενης μητέρας!

Αφήνοντας πίσω της το σκάνδαλο με τα μαλλιά της, η Naomi Campbell έλαμψε με το απόλυτο black look στο δείπνο εορτασμού της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Ως οικοδέσποινα προτίμησε ένα μάυρο φόρεμα Cavalli από τη συλλογή άνοιξη-καλοκαίρι '12. Μόνο βραχιόλια συμπλήρωναν το στυλ της, ενώ η δαντέλα στο μπούστο έκανε τη διαφορά. Επηρεασμένη από την Kate Middleton ίσως, ανακυκλώνει κι εκείνη την γκαρνταρόμπα της καθώς το ίδιο φόρεμα έχει φορέσει πέρυσι σε φιλανθρωπικό event!

Miranda Kerr. Για πολλοστή φορά τα λόγια είναι περιττά. Αυτή η super model μαμά δεν κάθεται ποτέ σπίτι ,αλλά δεν υπάρχει και περίπτωση να μην την απαθανατίσει ο φακός σε μία υποδειγματική εμφάνιση. Με σύνολο Erdem που απαρτίζεται από floral pencil φούστα και ασορτί μπλούζα εμφανίστηκε στο Sydney , ολοκληρώνοντας το look με ένα statement κολιέ, Miu Miu γυαλιά, Lanvin γόβες και την αγαπημένη της τσάντα Prada Pyramid.

Με εντυπωσιακή Naeem Khan ανάγλυφη κρεμ/μπεζ τουαλέτα από τη φθινοπωρινή συλλογή του 2012, εμφανίστηκε η ηθοποιός Kate Beckinsale, συνδυάζοντάς την με Charlotte Olympia σατέν μπεζ γόβες με υπερυψωμένο πάτο. Lady chic όσο ποτέ, κράτησε τα μαλλιά της πιασμένα σε ένα κυμματιστό χαμηλό bun και επέλεξε χρυσά κρεμμαστά σκουλαρίκια βυζαντινού στυλ. Το κρουαζέ μπούστο προσθέτει θηλυκότητα στην λεπτή της σιλουέτα όπως και η φάσα στη μέση. Απλά υπέροχη!

Διαβάστε ακόμη:

Βάσω Κολλιδά: Στυλ που ξεχωρίζει!

Πλατφόρμες με print: Το statement shoe των διασήμων

Τα αγαπημένα των celebrities: To floral φορμάκι