Hollywood report: όταν οι διάσημες κυρίες κυκλοφορούν γυμνές

Hollywood report: όταν οι διάσημες κυρίες κυκλοφορούν γυμνές

Ποια διάσημα κορίτσια διαλέγουν διάφανες ολόσωμες φόρμες για τις εμφανίσεις τους;

Εάν παρακολουθήσατε την Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, δε μπορεί να σας πέρασαν απαρατήρητες οι Spice Girls και ειδικά η μελαχρινή Melanie Brown και η ενδυματολογική της επιλογή. Το διάσημο κορίτσι επανενώιηκε με το συγκρότημά της και δεν αρκέστηκε σε τίποτα λιγότερο από μία ολόσωμη διάφανη φόρμα την οποία και λάνσαρε χορεύοντας πάνω σε ένα κινούμενο βρετανικό ταξί. Δεν τα πήγε και άσχημα!

Η πρώην spice δεν είναι η μόνη που αγαπάει τις εκκεντρικές εμφανίσεις και τη διαφάνεια. Η τραγουδίστρια Jessie J εμφανίστηκε και αυτή στην Ολυμπιακή σκηνή φορώντας το πιο διάφανο look της και μάλιστα δύο φορές. donned two separate racy, nude looks on the Olympic stage on Aug. 12, 2012.

Η Katy Perry μας έχει συνηθίσει σε ιδιαίτερες στολές που τη μεταμορφώνουν ανάλογα την περίσταση. Στα Music Video Awards του Canada ανέβηκε να παραλάβει το βραβείο Fav International Artist και μας αποκάλυψε το καλλίγραμο κορμί της μέσα από μία διάφανη ολόσωμη φόρμα.

Η Britney Spears ήταν η πρώτη που ξεκίνησε τη μόδα αυτή. Το 2004 εμφανιζόταν σχεδόν γυμνή στο βίντεο toxic, έχοντας τοποθετημένα σε καίρια σημεία μικρά γυαλιστερά διαμαντάκια.

Το παράδειγμα της άτακτης star ακολούθησε άλλη μία ντίβα, η Jennifer Lopez. Έτσι στα American Music Awards του 2011 η JLO γδύθηκε αποκαλύπτοντας την ίδια διάφανη ολόσωμη φόρμα με τους κρυστάλλους. Από τότε, δε χάνει την ευκαιρία να μας δείξει το καλογυμνασμένο της σώμα φορώντας διάφορες παραλλαγές της εν λόγω εμφάνισης.

Δείτε τις φωτογραφίες και απολαύστε τις διάσημες star να φοράνε το πιο σέξι ρούχο on stage!

Διαβάστε επίσης:

Spice Girls: τι φόρεσαν στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων;
Οι 5 πιο fashion στιγμές της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων