Hollywood report: τα χειρότερα μαλλιά της showbiz

Hollywood report: τα χειρότερα μαλλιά της showbiz

Όταν οι διάσημοι ασχολούνται με τρίχες και βγαίνουν «κουρεμένοι».

Οι star του Hollywood έχουν πρόσβαση στους καλύτερους κομμωτές, στους πιο έμπειρους hair stylists και στα πιο σικάτα hair salons που μπορείτε να φανταστείτε. Παρ' όλ΄αυτά, καμιά φορά ακόμα και αυτοί κάνουν λάθη με αποτέλεσμα η κόμη των διάσημων κοριτσιών να μοιάζει άλλοτε αστεία και άλλοτε πάλι τρομαχτική.

Η Miley Cyrus αποχωρίστηκε τις μακριές κοριτσίστικες μπούκλες της για ένα κοντό pixie κούρεμα σε πλατινέ απόχρωση που δεν έχει καμία σχέση με τη γλυκούλα Hanna Montana που ξέραμε. Από τότε κυκλοφορεί με κρυμμένο το πρόσωπο και προσπαθεί να υποστηρίξει την επιλογή που μάλλον μετάνιωσε στο Twitter και τα υπόλοιπα social media.

H γαζέλα Naomi Campbell στα 42 της χρόνια είναι πιο στυλάτη και fit από ποτέ. Αυτό που μας τα χαλάει είναι το μαλλί της, ή μάλλον για την ακρίβεια, η έλλειψη αυτού. Η καλλονή μοντέλα μοιάζει να έχει χάσει μεγάλο μέρος του πλούσιου μαλλιού της και δε σας κρύβουμε πως όχι μόνο μας στενοχωρεί, αλλά μας ανησυχεί επίσης.

Τώρα που ετοιμάζει το comeback της στα κινηματογραφικά δρώμενα, η Lindsay Lohan χρειάζεται εκτός από καινούργιο σώμα και νέο μαλλί. Βέβαια, η ιδέα της να το βάψει χάλκινο δεν ξέρουμε κατά πόσο θεωρείται επιτυχημένη καθώς στην κορυφή του κεφαλιού διακρίνεται μία μικρή καραφλίτσα.

Η Rihanna είναι μία από τις αγαπημένες μας star και αυτό δεν αλλάζει. Βέβαια, στο "American Idol" του Μαΐου εμφανίστηκε με κοτσιδάκια dreadlocks στα μαλλιά που δεν ήταν ιδιαίτερα κολακευτικά.

Η Helena Bonham Carter δε φημίζεται για το πόσο κοκεταρία είναι. Η εκκεντρική ηθοποιός λανσάρει το look «ανεμοδαρμένα ύψη» και γυρνάει την πλάτη στο φριζάρισμα το οποίο δεν την ενοχλεί καθόλου. Εμάς πάλι μας κάνει να γελάσουμε με την ψυχή μας.

Η Britney Spears είναι η πιο διάσημη κυριολεκτικά καραφλή τραγουδίστρια. Το κορίτσι- θαύμα του Mickey Mouse club μεγάλωσε, έκανε παιδιά, φρίκαρε, ξυρίστηκε γουλί και τώρα επέστρεψε στα φυσιολογικά της πιο χαρούμενη από ποτέ. Εύγε κούκλα μου!

Απολαύστε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό και -γιατί όχι- γελάστε με την ψυχή σας!

Διαβάστε επίσης:
Το πολυκατάστημα Harrods μας παρουσιάζει τα 10 καλύτερα φορέματα του φετινού χειμώνα
Angelina Jolie - Brad Pitt vs Jennifer Aniston - Justin Theroux: ποιο ζευγάρι θα παντρευτεί πρώτο;