Trend λατρεία: Μαντήλι στα μαλλιά

Trend λατρεία: Μαντήλι στα μαλλιά

Ένα κλασικό αξεσουάρ που μπορεί να απογειώσει το look μας και να σώσει την κουπ μας!

Ενώ κάποιες σταρ προτιμούν τα λουλούδια στα μαλλιά, κάποιες άλλες επιλέγουν τα μαντήλια. Εμπριμέ, έθνικ, μονόχρωμα, μακό, μεταξωτά, πλεκτά, διάφανα, με κρόσσια- τα σχέδια παίρνουν και δίνουν.

Με αμέτρητους τρόπους να τα φορέσει κανείς, άπειρα δεσίματα και στυλ- δίνουν τη δυνατότητα στη γυναίκα που θα τα τολμήσει να κάνει τόσο το απόλυτο fashion statement, όσο να μαζέψει τα μαλλιά της ή να σώσει την κουπ της από μία κακή μέρα! Το αποτέλεσμα στις περισσότερες, αν όχι όλες τις περιπτώσεις εντυπωσιακό τουλάχιστον και άκρως θηλυκό!

To headscarf, ύστερα από αρκετά χρόνια είχε την τιμητική του εοανεμφάνιση στις πασαρέλες των Armani, Vivienne Westwood και Salvatore Ferragamo, αποτελώντας βασικό αξεσουάρ τόσο για αυτή τη σεζόν, όσο και την ερχόμενη- δίνοντας εκείνο το retro twist που κερδίζει τις εντυπώσεις. Φυσικά, μπορεί να ανανεώσει αμέσως ένα απλό μονοχρωματικό σύνολο. Στις προτάσεις του οίκου D&G καλύπτουν το μπροστινό επάνω μέρος του κεφαλιού και δένουν πίσω από το λαιμό στο πλάι, για τον Armani επικρατεί το desert-style που θέλει το κεφάλι καλυμμένο και δέσιμο γύρω από το λαιμό, με στυλ μαντήλας και κόμπο κάτω από το λαιμό στην πασαρέλα του οίκου Missoni, σαν τυρμπάνι για τον Jason Wu και με κόμπους στο κεφάλι για την DKNY.

Ακόμη κι αν η έμπνευση ξεκίνησε από τα pin up κορίτσια του 1960 και τις μεγάλες πρωταγωνίστριες, το θέμα είναι ότι αποτελούν μία από τις πιο hot τάσεις αυτή τη στιγμή. Οι celebrities το έχουν προ πολλού καταλάβει και το αξεσουάρ έρχεται πρώτο στη λίστα με τα street trends! Τολμήστε το, λοιπόν, είτε με την κομψότητα της Audrey Hepburn, σε έθνικ στυλ όπως η Solange Knowels ή με boho – gypsy όπως η Nicole Richie. Με την Eva Mendes και την Taylor Swift να ακολουθούν σε πιο every-day επιλογές, ξεκινά μία μεγάλη λίστα που αξίσει να ξεφυλλίσετε για να πάρετε ιδέες...

Διαβάστε ακόμη:

Είδωλα της μόδας παραδίδουν μαθήματα στυλ σε 2 ρόδες!

Δείτε τη νέα καμπάνια Michael Kors!

Flower headbands: Από την Lana Del Rey στα κεφάλια όλων των celebrities!