Chic to Chic: Οι καλοντυμένες της εβδομάδας

Chic to Chic: Οι καλοντυμένες της εβδομάδας

Οι κυρίες της διεθνούς showbiz που, με τις εμφανίσεις τους, έκλεψαν την παράσταση

Οι paparazzi καραδοκούν για μία τους φωτογραφία και οι απανταχού fashionistas ανυπομονούν να δουν ποιες είναι οι στυλιστικές επιλογές τους. Άλλες σε casual στιγμές, άλλες σε πιο επίσημες περιστάσεις, οι διάσημες κυρίες της showbiz, για μία ακόμα εβδομάδα, μας εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους.

Jessica Alba
Στους δρόμους του Λος Άντζελες ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την στυλάτη ηθοποιό με ρετρό styling που μας έφερε στο νου έντονα την Shannen Doherty ως Brenda, την χρυσή εποχή του Beverly Hills 90210. Το γκρι, φλοράλ τζιν της, του label Current/Elliott, συνδύασε με άνετο, μαύρο τοπ, γκρι γιλέκο και δερμάτινο, ψηλοτάκουνα πέδιλα στο ίδιο χρώμα.

Blake Lively
Η πρωταγωνίστρια του Gossip Girl, κατευθυνόμενη προς τα γυρίσματα της σειράς, φωτογραφήθηκε με ένα outfit που ελάχιστα θύμιζε την Serena van der Woodsen. Ένα μακρύ, hippie chic φόρεμα, flat, δερμάτινα σανδάλια, και μαύρο καπέλο fedora συνέθεσαν ένα look που απείχε πολύ από την εικόνα της πριγκίπισσας της 5ης Λεωφόρου. Μοναδικό glamorous στοιχείο στην απλή εμφάνιση της ηθοποιού, η μαύρη, καπιτονέ chain bag του οίκου Chanel.

Kate Beckinsale
Η όμορφη ηθοποιός, για τις ανάγκες προώθησης της ταινίας Total Recall, όπου πρωταγωνιστεί με την Jessica Biel, βρέθηκε στο Λονδίνο, όπου φωτογραφήθηκε με υπέρ- chic outfit, αποτελούμενο από κλασική, μαύρη, pencil φούστα, ασύμμετρο τοπ και τα εντυπωσιακά Lady Peep Spikes peep toes του Christian Louboutin σε χρυσό χρώμα.

Jessica Chastain
Έξω από το στούντιο της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής Good Morning America, στη Νέα Υόρκη, φωτογραφήθηκε η ταλαντούχα ηθοποιός. Καλεσμένη της εκπομπής, η Chastain επέλεξε total look του οίκου Yves Saint Laurent (λογικό, δεδομένου ότι είναι το πρόσωπο του οίκου) φορώντας ένα υπέροχο cocktail φόρεμα σε teal χρωματικό τόνο, μυτερά, nude ψηλοτάκουνα και oversized τσάντα, σε σκούρο γκρι χρώμα.

Jessica Biel
Στους δρόμους του Λονδίνου απαθανατίστηκε και η μέλλουσα κυρία Timberlake η οποία, όσο περνάει ο καιρός, γίνεται και πιο chic. Φορώντας ολόσωμη, δίχρωμα ασύμμετρη φόρμα του Elie Saab, την οποία συνδύασε με μαύρη, δερμάτινη ζώνη στη μέση της και cap- toe με glitter του οίκου Louis Vuitton, η Biel, για μία ακόμα φορά, μας άφησε με ανοιχτό το στόμα. Bonus στυλιστικό στοιχείο: η ασημί τσάντα Baguette του οίκου Fendi.

Διαβάστε ακόμα:

Trend λατρεία: Μαντήλι στα μαλλιά
Charlotte Olympia: οι αγαπημένες μπαλαρίνες της Alexa Chung
Coco Chanel: η ιέρεια του στυλ