Λατρεύουμε: Τα πολυγωνικά Miu-Miu γυαλιά της Rihanna

Λατρεύουμε: Τα πολυγωνικά Miu-Miu γυαλιά της Rihanna

Η σταρ απογείωσε με διακριτικό glam το beachwear στυλ της

Η Rihanna απαθανατίστηκε από το φακό των παπαράτσι να φορά ένα ιδιαίτερο ζευγάρι με γυαλιά ηλίου Miu Miu (μοντέλο MU 53NS, χρώμα JAZ-1O1), κατά τη διάρκεια ενός bikini yacht party στο St. Jean de Luz στη Γαλλία.

Αυτό το εκκεντρικό και στιλάτο ζευγάρι προέρχεται από τη συλλογή Culte, που ξεχωρίζει για τον κομψό σχεδιασμό και τα πολυτελή υλικά της, αποτέλεσμα μιας πολύπλοκης διαδικασίας παραγωγής, η οποία περιλαμβάνει τη σμίλευση του σχήματός τους από ένα ενιαίο κομμάτι χάλυβα. Ένα κορυφαίο μοντέλο σε αποκλειστικό σχέδιο: πεντάγωνο σε "χρυσό ματ" με φακούς σε ανθρακί. H πριγκίπισσα της R'n'B απόλαυσε το μπάνιο της στο St. Jean de Luz φορώντας ένα vintage girlie ολόσωμο μαγιό με βάση το κόκκινο, όμως τα γυαλιά της έκλεψαν την παράσταση και καθόλου άδικα θα λέγαμε, δε νομίζετε;

Τα ίδια γυαλιά πρόσφατα έχει φορέσει και το γνωστό supermodel Miranda Kerr.

Από το 1993, η Miu Miu αποτελεί το όραμα της Miuccia Prada για ένα εναλλακτικού ύφους στυλ, το οποίο πάντα χαρακτηρίζεται από μία έντονη προσωπικότητα. Άλλες σταρ που προτιμούν το συγκεκριμένο label είναι οι Kim Basinger, Drew Barrymore, Maggie Gyllenhall, Chloe Sevigny, Kirsten Dunst, Vanessa Paradis και Katie Holmes.

Διαβάστε ακόμη:

Τα Burberry aviator γυαλιά της Kate Bosworth!

Diane Kruger και Courtney Love επιλέγουν Bally

Eva Mendes: Καλοκαιρινή stylish βόλτα στο Hollywood