Kate & Elizabeth: Η νύφη όταν γεννηθεί (στην πεθερά) της πεθεράς της μοιάζει!

Kate & Elizabeth: Η νύφη όταν γεννηθεί (στην πεθερά) της πεθεράς της μοιάζει!

Πολλές ομοιότητες στο στυλ όσο περνάει ο καιρός...

Και πάνω που σταματήσαμε να αναλύουμε τα βασιλικά συνολάκια των Ολυμπιακών του Λονδίνου, ξεκίνησαν οι Παραολυμπιακοί. Γαλαζοαίματοι και πληβείοι ενώθηκαν και έλαβαν τις θέσεις τους για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες αθλητών ζωής και όχι μόνο!

Εκτός από τις συγκινητικές στιγμές που επιφυλάσσουν αυτοί οι αγώνες, την παράσταση κλέβουν οι εμφανίσεις της Kate Middleton και της βασίλισσας Ελισσάβετ. Και όταν ένα χρόνο πριν σχολιάζαμε πόσο επάξια διάδοχος της Lady D είναι η Kate στο στυλ, επιβεβαιώνοντας το ρητό: «Η νύφη όταν γεννηθεί της πεθεράς της μοιάζει», φέτος σε αρκετές επίσημες περιστάσεις εμφανίζεται σχεδόν ασορτί με την πεθερά της πεθεράς της Ελισσάβετ!

Άλλη μία φορά που ντύνονται με παρόμοιο στυλ και χρώμα και επίσης άλλη μία φορά που επαναλαμβάνονται καθώς καμία από τις δύο δεν φορά το ρούχο αυτό για πρώτη φορά. Η Kate το ίδιο DAY Birger et Mikkelsen παλτοφόρεμα είχε φορέσει και στο γάμο της Zara Phillip τον Ιούλιο του 2011. Το σύνολο ολοκλήρωσε με ένα χρυσό Wilbur & Gussie clutch και τις αγαπημένες της nude L.K. Bennet γόβες.

Η Kate πάντως σίγουρα αισθάνεται ένα και με τον William, καθώς χωρίς να κοιτάζονται παίρνουν ακριβώς τις ίδιες εκφράσεις! Μια ματιά στις φωτογραφίες το αποδεικνύει.

Διαβάστε ακόμη:

Diana: Η ζωή της πριγκίπισσας που σημάδεψε μία ολόκληρη εποχή

JLo- πρίγκιπας Harry ξεφαντώνουν δίπλα στην πισίνα
Άφησε τον πρίγκιπα Χάρι «μπουκάλα»!
Kate και William σε σπάνιο, τρυφερό ενσταντανέ