Οι καλοντυμένες της εβδομάδας

Οι καλοντυμένες της εβδομάδας

Ποιες διάσημες κυρίες ξεχωρίσαμε για τις εμφανίσεις τους;

Και αυτή την εβδομάδα, οι εμφανίσεις των διάσημων κυριών της showbiz που μας εντυπωσίασαν με την καλαισθησία τους είναι πολλές, σε Βενετία, Λονδίνο, Νέα Υόρκη αλλά και στο μακρινό Σίδνεϊ. Ντυμένες κυρίως στα λευκά και τα μαύρα, ας δούμε ποιες ξεχωρίσαμε ως τις καλοντυμένες της εβδομάδας.

Kate Hudson
Η ηθοποιός πραγματοποίησε την πολυαναμενόμενη επιστροφή της στο κόκκινο χαλί, με την εμφάνισή της στη Βενετία, στα πλαίσια προώθησης της ταινίας της, The Reluctant Fundamentalist. Για την περίσταση, η Hudson αποφάσισε να εμφανιστεί με sleek, απλό κοστούμι, σε κρεμ απόχρωση από την resort συλλογή του οίκου Gucci και κοσμήματα Bulgari.

Nicole Richie
Για το λανσάρισμα του πρώτου της αρώματος, ονόματι Nicole, στο πολυκατάσημα Macy's στο Λος Άντζελες η σχεδιάστρια του brand House of Harlow επέλεξε κρεμ cocktail φόρεμα της Alberta Ferretti και ψηλοτάκουνα παπούτσια από μαύρο δέρμα με διακοσμητικά, χρυσά φερμουάρ.

Miranda Kerr
Σε επαγγελματική του υποχρέωση, σε πολυκατάστημα του Σίδνεΰ βρέθηκε το πανέμορφο supermodel. Η Kerr εμφανίστηκε με ασύμμετρο, λευκό φόρεμα του brand Willow, κλασική, δερμάτινη ζώνη σε καφέ χρώμα, MiuMiu και τα αγαπημένα της ψηλοτάκουνα, σε nude απόχρωση, του οίκου Lanvin.

Brooklyn Decker
Δεν έχουμε συχνά την ευκαιρία να παρατηρούμε την ηθοποιό και πρώην μοντέλο σε streetstyle εμφανίσεις της και γι' αυτό, όταν την βλέπουμε, τα μάτια μας είναι πάντα ανοιχτά, αφού η αίσθηση του στυλ της είναι άψογη. Αυτή την φορά, στο πρωτάθλημα τένις των Η.Π.Α., η Decker εμφανίστηκε με κλασικό, μαύρο t- shirt, μαύρο παντελόνι με Navajo prints της Isabel Marant, sneakers και τσάντα με την υπογραφή του Alexander Wang.

Rosie Huntington- Whiteley
Στην παρουσίαση της σειράς lingerie που η ίδια σχεδίασε για το βρετανικό πολυκατάστημα Marks & Spencer εμφανίστηκε η Βρετανίδα καλλονή φορώντας μαύρο, midi φόρεμα με λεπτό πάνελ από δέρμα, από την σειρά Marks & Spencer Autograph. Το απλό αλλά classy φόρεμα το supermodel συνδύασε με ζώνη σε μπορντώ και μαύρο χρώμα, καθώς και ψηλοτάκουνα παπούτσια σε γκρι και κρεμ αποχρώσεις.

Διαβάστε ακόμα:
Φλοράλ φορέματα: Τα αγαπημένα των πιο στυλάτων celebrities
Λατρεύουμε: Τα πολυγωνικά Miu-Miu γυαλιά της Rihanna
Laetitia Casta: δύο chic εμφανίσεις στη Βενετία πριν καν ξεκινήσει το φεστιβάλ