Kristen Stewart: Η εξέλιξη του στυλ της

Kristen Stewart: Η εξέλιξη του στυλ της

Η μεταμόρφωση της ηθοποιού, από παιδί- θαύμα σε εναλλακτική χολιγουντιανή σταρ

Η πρωταγωνίστρια του Twilight Saga είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες ηθοποιούς της γενιάς της ενώ το στυλ σε κάθε της εμφάνιση αποτελεί αντικείμενο σχολιασμού (θετικού, της περισσότερες φορές) σε πολλά fashion έντυπα.

Ένα από τα λίγα παιδιά- θαύματα που φαίνεται, αναίμακτα, να εξελίχθηκε σε σταρ του Χόλιγουντ, η Stewart, στα 22 της αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές όλων των μεγάλων σκηνοθετών της Μέκκας του κινηματογράφου. Την γνωρίσαμε, το 2002, ως κόρη της Jodie Foster στομ θρίλες Δωμάτιο Πανικού. Στην εφηβεία της συνέχισε να συμμετέχει σε διάφορες, μικρότερες παραγωγές, ενώ η ερμηνεία της, το 2007, στο Into the Wild έμεινε αξέχαστη.

Το 2008, κατάφερε να πάρει τον ρόλο που θα την εκτόξευε στην κατηγορία των celebrities- αυτόν της Bella, στο Twilight. Η Stewart, αλλά και ο συμπρωταγωνιστής της, στην υπερπαραγωγή (και σύντροφός της), Robert Pattinson, έγιναν, εν μία νυκτί, superstars, αφού οι εκατομμύρια (έφηβοι κυρίως) fans του Twilight επιθυμούσαν να μάθουν κάθε κίνηση της «Bella» και του «Edward» και εκτός κινηματογραφικών πλατό.

Μαζί του «Twi-hards», όπως ονομάζονται οι φανατικοί των ταινιών Twilight, και ο fashion κόσμος έχει εντυπωσιαστεί από την Stewart ενώ το στυλ της έχει εξελιχθεί από grungy και χαλαρό έχει εξελιχθεί σε απίστευτα chic και αψεγάδιαστο χωρίς, όμως, ποτέ, η ηθοποιός, να αποχωρίζεται τα απαραίτητα, edgy στοιχεία. «Αντικείμενο πόθου» πολλών σχεδιαστών, η Stewart έχει εμφανιστεί με δημιουργίες των Oscar de la Renta, Versace and Chanel , οι οποίες της χάρισαν (επάξια) και μάι θέση στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες stars, παρότι τα skinny jeans και τα sneakers της εξακολουθούν αν αποτελούν τις αγαπημένες της ενδυματολογικές επιλογές.

Διαβάστε ακόμα:
Η Kristen Stewart μιλάει πρώτη φορά για το Robert Pattinson
Αντιγράψτε το look: το μακιγιάζ της Kristen Stewart
Τι έκανε ο Pattinson όσο η Stewart βρισκόταν στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της;