Emma Watson: ένα υπέροχο look με αμφιλεγόμενα παπούτσια

Emma Watson: ένα υπέροχο look με αμφιλεγόμενα παπούτσια

Τελικά οι μαύρες γόβες ανέδειξαν ή όχι το look;

H Βρετανίδα ηθοποιός Emma Watson παρευρέθηκε προχτές στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «The Perk Of Being A Wallflower» στο φεστιβάλ του Τορόντο που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η εικοσιδιάχρονη Hermione Granger των ταινιών Harry Potter μαγνήτισε για άλλη μια φορά όλα τα βλέμματα φορώντας ένα φόρεμα με peplum –το trend που μπήκε για τα καλά στη ζωή των γυναικών- από τη resort 2013 συλλογή του με βάση το Λονδίνο σχεδιαστή Erdem. To look της συμπλήρωσε με μακιγιάζ με έμφαση στα χείλη, μαζεμένα μαλλιά και ένα ζευγάρι μαύρα γοβάκια που χρήζουν συζήτησης.

Ανέδειξαν το look με την απλότητα τους αφήνοντας το φόρεμα να λάμψει ανενόχλητο ή αποτέλεσαν μια ασφαλή, βαρετή επιλογή; Εμάς από την μία δεν μας ενοχλούν και θεωρούμε πως μερικές φορές η ασφαλής οδός του μαύρου είναι προτιμότερη από αμφιλεγόμενης αισθητικής υπερβολές. Από την άλλη ένα ψηλό παπούτσι με χρώματα (απ' το μυαλό μας περνούν αρκετά κομμάτια από τη Pierre Hardy συλλογή) θα απογείωνε σίγουρα τη συγκεκριμένη εμφάνιση. Οπότε συγνώμη Emma, αλλά αυτά τα παπούτσια είναι off.

Διαβάστε επίσης:

Emma Watson: με total Miu Miu δεν τα κατάφερε

Emma Watson: τρεις εμφανίσεις σε μια ημέρα