Διαβάστε πρώτες: Ποιες κυρίες έλαμψαν στο κόκκινο χαλί των φετινών Oscar

Διαβάστε πρώτες: Ποιες κυρίες έλαμψαν στο κόκκινο χαλί των φετινών Oscar

Τα βραβεία Oscar έγιναν χτες το βράδυ στο Kodak Theatre του Los Angeles και μερικές κυρίες έγραψαν τη δική τους ιστορία με τις εμφανίσεις τους.

spl252920_009
spl252920_008
spl252920_028
spl252992_036
spl252966_024-2
spl252952_007
spl252783_033

Mandy Moore
Η Mandy Moore φόρεσε για τρίτη φορά Monique Lhuillier και έλαμψε μέσα στη nude ολοκέντητη τουαλέτα της. Με μεγάλα κομμάτια διαφάνειας, γεμάτο ημιπολύτιμους κρυστάλλους swarovski, στις αποχρώσεις του χρυσού και του μπεζ, το φόρεμα της ηθοποιού μαγνήτισε τα βλέμματα.



Mila Kunis
Ο μαύρος κύκνος Mila Kunis φόρεσε μία υπέροχη δημιουργία Elie Saab στις αποχρώσεις της λεβάντας. Με σέξι ντεκολτέ, και φύλλα στο τελείωμα της φούστα και ισόποσες λεπτομέρειες δαντέλας και διαφάνειας, η ηθοποιός πραγματοποίησε μία υπέροχη οσκαρική εμφάνιση. Τα Neil Lane κοσμήματα και το Bottega Veneta clutch συμπλήρωναν με τον ωραιότερο τρόπο το ήδη εντυπωσιακότατο σύνολο.


Michelle Williams
Η Michelle Williams μπορεί να κοντεύει να τυποποιηθεί μέσα σε αυτά τα εφαρμοστά φορέματα με τα κοντά μανίκια, αλλά αφού της πηγαίνουν εμάς δε μας πέφτει λόγος. Φορώντας μία τουαλέτα Chanel Haute Couture ολοκέντητη σε απόχρωση λευκό του πάγου, κοσμήματα Harry Winston και Jimmy Choo πλατφόρμες έμοιαζε με πραγματική πριγκήπισσα. Μία από τις ωραιότερες εμφανίσεις αν και ιδιαίτερα αναμενόμενη.


Halle Berry
Η Halle Berry εμπνεύστηκε από τις ηρωίδες των παραμυθιών, το «Μαύρο κύκνο» και τις νεράιδες και επέλεξε μία τουαλέτα Marchesa που δεν υστερεί σε τίποτα. Swarovski κρύσταλλοι, κεντήματα, διαφάνειες και πολύ τούλι συνθέτουν μία εμφάνιση που αν τη λάνσαρε κάποια άλλη ίσως και να χαρακτηριζόταν κιτς. Η έγχρωμη καλλονή όμως που διαθέτει κορμί γαζέλας, αναβαθμίζει το σύνολο και το αναδεικνύει σε μία έξοχη μεγαλοπρεπή οσκαρική παρουσία, με αρκετή υπερβολή και λίγη παραπάνω χρυσόσκονη.





Natalie Portman
Η Νatalie Portman είναι μία από τις πρωταγωνίστριες της βραδιάς. Παρ' όλ' αυτά η εγκυμονούσα σταρ επέλεξε να λάμψει μέσα στη μωβ Rodarte τουαλέτα της. Επιλέγοντας για άλλη μία φορά το γνωστό δίδυμο για να την ντύσει όπως και στο «Black Swan», η Portman επένδυσε στην απλότητα ενός φορέματος χωρίς υπερβολές και περιττά blings.





Camilla Alves
Η μελαχρινή συνοδός του Matthew McConaughey, Camila Alves ήταν από τα αοΰτσάιντερ που εντυπωσίασαν. Με ένα ολόμαυρο φόρεμα Kaufman Franco Stuart, πέδιλα Weitzman shoes και υπέροχα κοσμήματα Lorraine Schwartz μαγνήτισε όλα τα βλέμματα και εντυπωσίασε με την κομψότητά της. Μπορεί η τουαλέτα της να ήταν φαινομενικά απλή, αλλά το αβυσσαλέο ντεκολτέ και η αψεγάδιαστη κορμοστασιά της Alves, την έχρισαν δίκαια μία από τις ωραιότερες παρουσίες της βραδιάς.



Cate Blanchett
Η Cate Blanchett κλέβει για άλλη μια φορά την παράσταση και παραδίδει μαθήματα στιλ. Φορώντας μία υπέροχη λιλά τουαλέτα του οίκου Givenchy Haute Couture και κοσμήματα Van Cleef & Arpels τερματίζει το σπριντ του οσκαρικού κόκκινου χαλιού πρώτη και ανακυρρήσσεται νικήτρια για απόψε το βράδυ. Χωρίς αβυσσαλέα ντεκολτέ, ξώπλατα και περιττά κεντίδια, η δημοφιλής ηθοποιός επενδύει σε ένα μεταξωτό μεγαλοπρεπές φόρεμα διακοσμημένο με πέρλες και κρυστάλλους σε αποχρώσεις του βιολέ και του κίτρινου. Εμείς απλά τη ζηλεύουμε!