Η Olivia Palermo κλέβει την παράσταση στο show του οίκου Mulberry

Η Olivia Palermo κλέβει την παράσταση στο show του οίκου Mulberry

Ένα εμπνευσμένο look με casual chic στοιχεία

Η Olivia Palermo σε κάθε της εμφάνιση δικαιώνει τον τίτλο του fashion icon. Εχτές έδωσε το παρόν στο σόου του οίκου Mulberry για την άνοιξη του 2013, δοκιμάζοντας μία χρωματική παλέτα με γήινα πορτοκαλί, μπορντώ, nude, ταμπά και γκρι.

Η νεαρή fashionista επέλεξε ένα Current/Elliott εφαρμοστό cigarette παντελόνι σε μπορντώ, το οποίο συνδύασε με ένα πορτοκαλί πλεκτό πουλόβερ του label BB Dakota. Φυσικά κράτησε μία flower-print τσάντα Alexa της Mulberry την οποία έδεσε καταπληκτικά με ένα ζευγάρι color-blocking Manolo Blahnik γόβες που έκαψαν καρδιές!

Η Palermo, μαγεύει σε κάθε της εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου αλλά οφείλουμε να αποδώσουμε τα εύσημα σε αυτό το υπέροχο φθινοπωρινό οutfit που μπορεί να υποστηρίξει από ένα business look μέχρι ένα ραντεβού καθώς φυσικά και μία θέση στη front row της Εβδομάδας Μόδας. Τα μαλλιά της σε κλασικό χαμηλό σινιόν συμπληρώνουν το παζλ και δεν λείπει βέβαια το statement αξεσουάρ που κρατά το βλέμμα στο βραχιόλι χειροπέδα με την τριπλή χοντρή αλυσίδα. Για άλλη μία φορά, υποδειγματική!

Την εμφάνισή τους έκαναν επίσης οι Kate Moss, Jessica Ennis, Alexa Chung και Lana Del Rey κρατώντας φυσικά τις ανάλογες τσάντες...

Διαβάστε ακόμη:

Τι γυαλιά ηλίου φόρεσαν οι σταρ στο 69ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας;

Η Emma Stone και τα τρίχρωμα Roger Vivier πέδιλά της!

Οι stars και οι πλατφόρμες με την αλυσίδα δια χειρός Tom Ford!