Ποιες ήταν οι πιο καλοντυμένες stars αυτή την εβδομάδα;

Ποιες ήταν οι πιο καλοντυμένες stars αυτή την εβδομάδα;

Το Queen ξεχωρίζει τις πιο καλόγουστες εμφανίσεις των τελευταίων επτά ημερών

Μία ακόμα Παρασκευή είναι εδώ και, περιμένοντας με ανυπομονησία να περάσει η ώρα για να ξεκινήσει και επίσημα το Σαββατοκύριακο, ας δούμε τις πιο καλοντυμένες κυρίες της διεθνούς showbiz.

Lana Del Ray
Στο πάρτι για την συνεργασία της με το διάσημο πολυκατάστημα H&M, που έγινε στη Νέα Υόρκη, παραβρέθηκε η τραγουδίστρια που, πιστή στο total black look επέλεξε ασύμμετρο φόρεμα από σιφόν και tuxedo jacket, το οποίο συνδύασε με μαύρα (φυσικά), ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Cameron Diaz
Η σταρ βρέθηκε στο Λονδίνο, όπου συμμετείχε σε events με σκοπό την συγκέντρωση πόρων για την προεκλογική καμπάνια του Αμερικανού προέδρου Obama. Η Diaz ήταν υπέρ- στυλάτη, με την ολόσωμη φόρμα της σχεδιάστριας Emilia Wickstead, στην ροζ απόχρωση της πούδρας.

Elizabeth Olsen
Η μικρή αδερφή των Mary Kate & Ashley βρέθηκε στο Λονδίνο, σε φωτογράφηση, για τις ανάγκες προώθησης της τελευταίας της ταινίας, Liberal Arts. Μίνιμαλ, chic και budget- friendly, η έφηβη σταρ εμφανίστηκε με λευκό μπλέιζερ από το Topshop, απλό, μαύρο τοπ και μία -πολύ σέξι- ψηλόμεση, δερμάτινη pencil skirt από το ASOS.

Zoe Saldana
Στα βραβεία ALMA, που έγιναν στην Καλιφόρνια, βραβεύτηκε η όμορφη ηθοποιός, η οποία έκλεψε την παράσταση με το υπέροχο, βραδινό, ροζ φόρεμά της από την Resort συλλογή του οίκου Gucci.

Dita Von Teese
Η βασίλισσα του burlesque, σε μια εμφάνιση που θύμιζε χολυγουντιανή σταρ των 30's, εμφανίστηκε σε πάρτι του Λονδίνου με bosy- concious, μακρύ, πουά φόρεμα που αναδείκνυε τέλεια τις καλοδουλεμένες αναλογίες, αλλά και την vintage αισθητική της.

Διαβάστε ακόμα:

Kylie Minogue: κομψή με την καινούργια Prada τσάντα της
Oxford shoes: Τα αγαπημένα των celebrities
Isadora Duncan: η μητέρα του σύγχρονου χορού